Jedna od najljepših glumica na svijetu

Jedanaest godina ljubavi i troje djece: Džesika Alba otkrila tajnu uspješnog braka

Jedna od najljepših glumica na svijetu Džesika Alba u braku je sa producentom Kešom Vorenom već 11 godina i imaju troje djece.
Objavljeno: 15. 03. 2019 - 12:42 Promjenite veličinu teksta: A A A

Njih dvoje slove za jedan od najskladnijih brakova u Holivudu. Posebno su bili srećni kada su prije više od godinu dana svoju porodicu obogatili još jednim djetetom, dječakom Hajsom. 

Džesika je otkrila kako je tajna njihovog srećnog braka to što su ona i Keš ne samo bračni partneri već i najbolji prijatelji i da se jako poštuju. 

„Mi smo i dalje zaljubljeni jedno u drugo. Vremenom smo naučili kako da komuniciramo i riješimo neslaganja prije nego što rasprava preraste u nešto veće. Mi smo prije svega najbolji prijatelji i jako se poštujemo“, otkrila je Alba koja je prije dva dana pokazala tri tetovaže na ruci koje je posvetila svojoj djeci.

„Moj suprug je moja velika podrška. Uvijek je tu za mene. Lepo je kada imate takvog nekog kraj sebe“, rekla je glumica filmova „Sin City“ i „Fantastična četvorka“ i istakla kako njih dvoje i dalje pronalaze vrijeme samo za sebe što je jako bitno za brak.

Džesika i Keš imaju ćerke Honor (11) i Heven (7) kao i 14-mjesečnog sina Hajsa.

Komentari: 1

Saša

15. 03. 2019 - 13:35

Prelijepa Džesika.
Novi komentar