Marković: Svjetska javnost zgrožena terorističkim napadom na Novom Zelandu

Predsjednik Vlade Duško Marković izrazio je u ime Vlade i u svoje ime saučešće predsjednici Vlade Novog Zelanda Džasindi Arden, povodom stradanja više desetina osoba u pucnjavi u džamiji u Krajstčerču.
Objavljeno: 15. 03. 2019 - 13:30 Promjenite veličinu teksta: A A A

“Svjetska javnost je ponovo potresena još jednim terorističkim napadom, koji nanovo upozorava i šalje jasnu poruku da moramo i dalje stajati zajedno u borbi protiv terorizma i odbrani zajedničkih, civilizacijskih vrijednosti. Crna Gora oštro osuđuje ovaj nedopustivi čin i ponavlja opredjeljenje da nastavi da kontinuirano daje doprinos iskorjenjivanju svih oblika nacionalne, rasne i vjerske mržnje”, navodi se u telegramu saučešća.

Premijer Marković je povrijeđenima uputio želje za brz oporavak.

Komentari: 2

Inspirisani Srbima iz CG

15. 03. 2019 - 13:45

Ubica je bio inspirisan Radovanom Karadzicem, ponikao iz srpstva Crne Gore, prijatelj duhovnog lidera istih, osoba ciju sliku I danas nose na majicama "gradjani"
400 god

15. 03. 2019 - 14:02

Na zapadu su vec TEROR EXPERTI ovog ubicu proglasili ,,PSIHIČKI BOLESNIM,, evo i BILD ZEITUNG je potvrdijo ,, znači AKO STE SA ZAPADA ne možete za ovakav zločin nositi ,,titulu,, TERORISTE, tako se KRUNISAO I DONEKLE FÜRER i TREĆI RAJH.
Novi komentar