Atlas grupa

Glasanje o planu reorganizacije fabrike vode Lipovo neregularno

Kompanije Atlas Grupa doo, Atlas invest doo i Zeta invest doo zatražile su da se poništi glasanje o Planu reorganizacije fabrike vode Lipovo u stečaju, zbog, kako tvrde, niz neregularnosti. Traže i izuzeće sudije Privrednog suda Miodraga Anđelića zbog, kako dodaju, nezakonitog postupanja i očigledne neobjektivnosti.
Objavljeno: 15. 03. 2019 - 16:25 Promjenite veličinu teksta: A A A

“Istovremeno je zatraženo izuzeće predsjednika Privrednog suda Blaža Jovanića zbog mogućeg pristrasnog postupanja prilikom ocjene za izuzeće sudije Anđelića. Razlog je taj što je u predmetu Meljine kompleks doo, u koji je Jovanić bio uključen, on već izuzet zbog postojanja sumnje u njegovu objektivnost. Protiv Jovanića je predsjednik Atlas Grupe dr Duško Knežević podnio krivičnu prijavu kao člana organizovane kriminalne grupe koja djeluje sa ciljem da g. Kneževiću bude oteta sva imovina koju posjeduje u Crnoj Gori”, navodi se u saopštenju Atlas grupe.

Oni dodaju da je, prilikom glasanja o Planu reorganizacije Fabrike vode Lipovo sudija Anđelić  postupak vodio suprotno članovima 166 i 167 Zakona o stečaju.

“Nije uvažio osnovane primjedbe punomoćnika kompanija Atlas Grupa, Atlas invest i Zeta invest, više puta je prekidao vještaka finansijske struke i tražio od njega da skrati svoje izlaganje, isto kao i punomoćnika još jednog privrednog društva koje je povjerilac III isplatnog reda”, zaključuju oni.

Komentari: 0

Novi komentar