Vaše priče/VI pišete

Tražimo 20 priča!

Ko je za Vas Savremena Karijatida?
Pišite! O ženi kojoj se divite, koja Vam je potakla misao, dotakla srce, koja Vas podstiče i nadahnjuje da prevladate stereotipnu sliku žene u crnogorskom društvu. 
Priče možete ilustrovati svojim crtežom, fotografijom, video klipom!
Autore priča po izboru redakcije Portala Analitika očekuju honorari i mogućnost osvajanja vrijednih novčanih nagrada!

Objavljeno: 16. 03. 2019 - 01:49 Promjenite veličinu teksta: A A A

Za najbolje priče po izboru redakcije projekta Savremene karijatide slijedi objava i honorar 50 €. Priče koje budu objavljene učestvuju u konkursu  za tri nagrade. Rezultate ćemo objaviti 10. juna.

Pišite na nam na [email protected]

Nagrade za najbolja tri sadržaja objavljena tokom cijelog perioda implementacije projekta bit će dodijeljene u iznosu od 500 EUR, 300 EUR i 200 EUR, po odluci projektnog tima / redakcije.

Fokus ocjenjivanja ovih  priča, naravno odnosiće se na pronicljivost i originalnost koje autorke/autori koriste, pri čemu se poseban naglasak stavlja na autorke/autore iz perifernih, ruralnih i teško dostupnih  područja Crne Gore, kao i onih čiji je glas do sada bio uglavnom prigušen ili ignorisan. Cilj je da odabirom tema pomognemo  prevladavanje predrasuda i doprinesemo takođe većoj vidljivosti žena u javnosti.

Bitan uslov je da priče budu pisane za projekat, da nijesu prije objavljivane.

 

 
 

Komentari: 3

Katarina Marinović

16. 03. 2019 - 22:25

Da li priča može biti u pisanoj formi bez ikakvih dodataka?
Administrator

19. 03. 2019 - 00:49

Poštovana Katarina priča mora imati ilustraciju, koju možete sami odabrati .... Takođe ekipa iz SK može pomoći oko odabira ilustracija. Možete poslati i svoju fotografiju
91824

27. 03. 2019 - 06:14

Da li dolaze u obzir autorke/i van Crne Gore? Lep pozdrav!
Novi komentar