Potpredsjednik Vlade o zahtjevima za smjenu vlasti na ulici

Husović: Vlada vrijedno radi i ne vodi propagandu

Potpredsjednik Vlade zadužen za regionalni razvoj Rafet Husović kaže u intervjuu za Portal RTCG da su stavovi političkih kalkulanata preplavili naš medijski prostor, da u javnosti nema dovoljno prostora naporima i uspjesima Vlade prvenstveno na ekonomskom planu, otvaranju novih radnih mjesta, razvoju infrastrukture i turističke privrede, ali da Vlada ne vodi propagandu, već radi na dobrobit građana.
Objavljeno: 16. 03. 2019 - 09:53 Promjenite veličinu teksta: A A A

On dodaje da smo tradicionalno  u Crnoj Gori skloni da stvari gledamo iz lošijeg ugla.

„Prirodno, uloga kritičara uvijek je lagodnija. No, kada ta kritika ne nudi konkretna rješenja, onda ona prelazi u licemjerstvo koje ne doprinosi građaninu, već opterećuje ionako komplikovanu društvenu zbilju. Ako govorimo potpuno otvoreno o Crnoj Gori u 2019. godini, priznaćemo da neke stvari mogu biti bolje. Ali isto tako treba da budemo pošteni do kraja – mnogo toga je u Crnoj Gori danas bolje nego prije dvije godine, a još više u odnosu na period prije toga. Posebno ako gledamo period od obnove nezavisnosti“, rekao je on upitan da prokomentariše žestoke kritike i pozivanje građana da na ulici sruše vlast.

On kaže i da je osjećao potrebu da se kao potpredsjednik Vlade osvrne na izjave političkih kalkulanata koje su ovih dana preplavile crnogorski medijski prostor.

„Poručujem im: Naša zemlja snažno i dinamično ide naprijed, i ovu Vladu niko neće pokolebati u odlučnosti da građani u Crnoj Gori žive bolje i kvalitetnije", rekao je on.

 

 

Komentari: 3

DECENIJA 1

16. 03. 2019 - 10:15

Evo ga poslije 4 godine konačno,OVDE u ROŽAJE tvoji glasači kojih je ostalo jos malo poslie svega što ste im obećali i izmanipulisali sa njima čekaju vas kao VELIKOG VEZIRA .
bivsa budala

16. 03. 2019 - 11:59

magare iz paucine
"vlada vrijedno radi"

16. 03. 2019 - 14:21

Pa jeste i g-din Katnić je to primijetio pa kaže "da je pred nama još jedna mrčna godina" i pride nas uči kako da preživimo-da sadimo luk!? Ja mu vjerujem i čim dodjem do para da kupim sjeme, posadiću luk. Kod nas je sve logično, pa se tužioci bave poljoprivredom i ekonomijoom, Poljoprivrednici pravom, itd. Što se mrčnih godina tiče i u pravu je i nije prva, nego samo jedna od poslednjih trideset. A biće i još i to u dugom kontinuitetu. Znamo to i bez Katnića, dok je god ovakvih "vrijednih radnika" kao što je ovaj gospodin Husović i društva u vladi
Novi komentar