Nikšić: Vučje Snow dance festival (VIDEO)

Peti po redu Snow dance je zvanično otvoren sinoć u 20h, a danas je žurka na otvorenom. U 12h je žurku otvorio DJ XO, nakon njega u 14h je Dejan Milićević kao glavni DJ danas, a završnicu radi Proximus. 
Objavljeno: 16. 03. 2019 - 19:06 Promjenite veličinu teksta: A A A

Sjutra nastupaju u 12h PS , Marko Milosavljević posle njega i Audio Storm završava Snow dance za ovu godinu.  Ulaz je besplatan.

 "Mi snijega imamo još uvijek. Staze će da rade vikendima. Sezona je bila dobra i zadovoljni smo posjetom kako naših tako i stranih gostiju. Najviše gostiju smo imali iz Bosne i Hrvatske" kazala nam je PR Ski centra Vučje, Marija Lalović. 

  Nacionalna turisticka organizacija je objasnila da je NTO  organizovala besplatan prevoz za sve posjetioce ski centra Vučje . Takođe u saradnji sa lokalnim turističkim organizacijama Ulcinja, Bara, Kotora i Budve organizovan je besplatan prevoz za sve goste iz pomenutih opština.
 " Ovu zimsku sezonu prati povećanje prometa ali i povećanje prihoda. Važno je napomenuti da smo unaprijedili infrastrukturu skijališta. Ove godine je otvoreno skijalište Kolašin 1600. Nastavićemo da radimo na povećanju sadržaja i smještajnih kapaciteta za sve zimske turističke centre.

 Što se tiče ove manifestacije, smatramo da je veoma uspješna i NTO se trudi da podrži manifestacije ovog tipa iz razloga što one pomažu produženju zimske turističke sezone" naglasila  je Jelena Vidaković.
Za Slavicu Grgurević iz Turističke organizacije Nikšić, Snow dance je izuzetno značajna manifestacija kada je u pitanju zimska ponuda opštine Nikšić. "Mi već duži niz godina sarađujemo i tu smo kao jedna vrsta podrške oprganizaciji ove manifestacije. Zaista smo zadovoljni pogotovo što je danas lijep dan, što ima jako mnogo mladih ljudi i što su se organizatori potrudili da obezbijede lijep program za svakoga".
 

 

 

Komentari: 0

Novi komentar