Policija uhapsila šest lica

Nikšićani osumnjičeni za prodaju kokaina i heroina

Nikšićka policija uhapsila je juče V.K. (27), L.B. (26), B.J. (40), A.B. (34), J.K. (32) i O.M (33) iz tog grada, zbog sumnje da su počinili krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.
Objavljeno: 18. 03. 2019 - 08:50 Promjenite veličinu teksta: A A A
Niksicani osumnjiceni za prodaju kokaina i heroina
Ilustracija

Policajci su, kako je saopšteno iz Uprave policije (UP), u više zaplijena kod ovih lica otkrili i oduzeli 38 pakovanja kokaina težine 25 grama i 12 pakovanja heroina težine 50 grama.

„Sumnja se da su ova lica kokain i heroin posjedovala radi njihovog stavljanja u promet na tzv. uličnom nivou, te da su se u prethodnom periodu bavila prodajom ovih opojnih droga i posredovanjem u prodaji kokaina i heroina. Osumnjičeni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni državnom tužiocu u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici“, navodi se u saopštenju UP.

Iz UP podsjećaju da je policija tokom prošle godine ostvarila značajne rezultate na planu otkrivanja, sprječavanja i suzbijanja prodaje opojnih droga.

„Policijski službenici su 2018. godine naime otkrili i oduzeli 3,3 tone droga, a podnijeli su za šest odsto više krivičnih i za 60 odsto više prekršajnih prijava nego godinu ranije protiv lica koja su prodavala drogu i činila narkotike dostupne licima koja ih koriste“, ističe se u saopštenju dostavljenom našem portalu.

Komentari: 0

Novi komentar