Tukli ga i metalnom šipkom

Pretukli i pokrali Grka, uhapšene četiri osobe

Četiri osobe su uhapšene, od kojih je samo jedna punoljetna, zbog sumnje da su pretukli i pokrali grčkog državljanina kod Željezničke stanice u Podgorici.
Objavljeno: 19. 03. 2019 - 12:36 Promjenite veličinu teksta: A A A

Kako je saopšteno iz policije, radi uhapšeni su B.H. (17), E.H. (13), M.M. (14) i I.C. (18) iz Podgorice. Oni se tereta za krivično djelo razvojništvo.

Sumnja se da su ova četiri lica 15. marta oko jedan sat prišla A.L, državljaninu Grčke, dok se nalazio u blizini Željezničke stanice u Podgorici. Jedan od njih je, sumnja se, A.L. zagovarao tako što mu je prišao da ga navodno nešto pita na engleskom jeziku, dok su mu ostali prišli sa leđa.

Njih četvorica su, kako se sumnja, potom fizički napala A.L. zadala mu više udaraca u predjelu glave, dok mu je jedan od osumnjičenih zadao i udarce kratkom metalnom šipkom.

A.L. je potom pao na tle i udario glavom o kamen. Ova četiri lica su zatim od A.L, sumnja se, otuđila novac u iznosu od 400 eura koji se nalazio u njegovoj jakni, nakon čega su pobjegla.

Grački državljanin je prebačen u Klinički centar radi saniranja povreda i praćenja stanja.

 

                                                                                        

Komentari: 3

Zestoke kazne nadam se

19. 03. 2019 - 14:14

15 godina za ovo.
Jezivo !!

19. 03. 2019 - 14:15

Ovo tretirati kao pokusaj ubistva
dobrodosli u turisticki raj

19. 03. 2019 - 20:23

A najace je bilo kada su nedje izmedju Savnika i Nishica dvojica lokalnih bandita skocili nekom bracnom paru starijih Svaba na mobilhom u namjeri da ga opljackaju. Prestravljen covjek vozio a oni mu razbijali kola .
Novi komentar