Pomahnitali muškarac nožem jurio suprugu, pa isjekao po tijelu njenu sestru

Užasna drama odigrala se u naselju u Srbiji Arilji u petak popodne kada je N. Đ. (39) nožem nasrnuo na svoju suprugu M. Đ. (32), i to pred njihovo dvoje djece! Tragediju je spriječila sestra napadnute M. Đ. koja je u obračunu sa pomahnitalim zetom zadobila povrede.
Objavljeno: 20. 03. 2019 - 10:17 Promjenite veličinu teksta: A A A

Prava drama u petak popodne odigrala se u Arilju, u kući roditelja M. Đ, u koju se ova žena doselila pošto je ostavila svog muža. Napadu je svjedočilo dvoje djece, uzrasta 14 i 12 godina, koja su gledala svog razularenog i pijanog oca koji je, sa nožem u ruci, kidisao na vrata iza kojih se krila njihova majka, i hrabru tetku koja je možda i spriječila krvoproliće!

Noseći nož u ruci N. Đ. (39) je došao u svoju tazbinu. Nesrećna žena, M. Đ. primjetila je naoružanog supruga od kog je pobjegla, i u panici je utrčala u jednu od soba i zabarikadirala se.

U tom trenutku u kući sa njom su bili njeni maloljetni sin i ćerka. Kako saznaje Blic, N. Đ. je pomahnitalo pokušavao da razvali vrata i dođe do preplašene žene.

- Prijeteći da će ubiti suprugu, N. Đ. je pokušao da provali u sobu u kojoj se ona nalazila i čija je vrata je očajnički držala. Vikao je: "ubiću te", "zaklaću te" i rukama i nogama tukao po vratima pokušavajući da iz razvali, nijednog trenutka ne ispuštajući nož iz ruku. Iz kuće se pronijela vriska, zapomagali su i M. Đ, koja je posljednjim atomima snage uspijevala da zadrži vrata, i djeca koja nisu uspjela da ubjede oca da im ostavi na miru majku - priča izvor "Blica" iz Arilja, upućen u detalje ovog događaja.

Pozive u pomoć čula je mlađa sestra M. Đ. koja se nalazila u blizini. Utrčala je u kuću i pravo se se ustremila na pomahitalog zeta koji je svom silinom udarao u vrata, neprekidno ponavljajući: "ubiću te". Shvativši šta se dešava, skočila je na njega pokušavajući da ga savlada i otme mu nož.

Došlo je do komešanja, rvanja, prave tuče zeta i svastike i ona je uspjela njega da obori na pod. Međutim, nesrećna žena u toj žestokoj borbi ubodena je nožem.

Za sada nije poznato da li ju je N. Đ. namjerno ubo tokom sukoba, ili je hrabra žena naletjela na sečivo dok je pokušavala da otme zetu nož.

Djevojka je zadobila brojne posjekotine po rukama, ali je na kraju uspjela da otme nož zetu. U tom trenutku M. Đ. je izašla iz sobe, istrčala u dvorište i molila komšije da pozovu pomoć. U kući su se zet i sestra M. Đ. i dalje borili i otimali, a onda je pomahnitali napadač razoružan pobjegao iz kuće.

Nedugo zatim na ariljskim ulicama ga je pronašla policija i uhapsila.

Pomahnitalom napadu je pred Osnovnim sudom u Požegi nodređen pritvor zbog krivičnog djela nasilje u porodici. On, kako saznajemo, do sad nije bio poznat policiji i nema dosije.

- Ovo nije bilo prvi put od kada ga je supruga napustila da je N. Đ. došao u kuću njenih roditelja. Dolazio je i ranije, molio ju je da mu se vrati, ali joj nikada nije prijetio, barem ona to nije prijavljila - priča izvor "Blica".

Komentari: 1

@

20. 03. 2019 - 11:49

NEVJEROVATNO!!!NE MOGU SRBI BEZ KAME MADA SU SE VIDIM MODERNIZOVALI PA SAD NOSE MOTORNE TESTERE.STA JE OVO MIROSLAVE DJUKICU?
Novi komentar