"Postalo praksa, a ne izuzetak"

URA: Službena auta nepropisno parkirana dok zvaničnici ispijaju kafu

Da je nepropisno parkiranje  službenih vozila najviših zvaničnika Crne Gore postalo praksa a ne izuzetak, danas su se građani mogli uvjeriti u Siti kvartu u Podgorici gdje su se nepropisno parkirala dva službena auta, jedno koje je na korišćenje dato tužilaštvo (PGCG018) a drugo (PGCGC07) čije registarske oznake nijesmo mogli da nađemo u zvaničnim dokumentima državnih organa, saopštili su danas iz Građanskog pokreta URA.
Objavljeno: 20. 03. 2019 - 12:04 Promjenite veličinu teksta: A A A

„Na sred kolovozne trake i preko pješačkog prelaza parkirala su se dva službena automobila iz kojih su izašli visoki državni činovnici koji su kafu ispijali u obližnjem kafiću dok su im vozila bila nepropisno parkirana. Oni koji bi trebali da budu uzor građanima u poštovanju zakona svjesno ga krše i ovo nije izolovani primjer već ustaljena praksa bahatih i nezajažljivih zvaničnika aktuelne vlasti. Još frapantnije zvuči čnjenica da zakon krše oni koji o njegovom sprovođenju brinu a to je tužilaštvo“, zaključuju u ovoj stranci.

nepropisano-parkirano-vozilo

nepropisano-parkirano-vozilo-2

Komentari: 4

Fahro

20. 03. 2019 - 12:39

Hahahahha,sta je URA, postalo dosadno to setkanje po ulica pa hajd da slikamo auta po ulica.Ko ne radi svoj posao nema ni pravo da drugog kritikuje.Sta da kazemo za vas koji evo trecu godinu krsite sve moguce sto se moze zamisliti ?
Nema sprdacine do URE

20. 03. 2019 - 13:54

Aktivisti URA chuche ispred zgrade i slikaju ko se nepropisno parkira, ko pusi u zoni gdje je zabranjeno i ko popije tri kave dnevno !?? Sjecate li se njihovog rjecnika sa Drazom "antifasistom" ? Saradnje sa demokratski potencijalnim Frontom, brige za Srbe u CG, ... :) Politicko krilo Vijesti su politicke stetocine u CG
@

20. 03. 2019 - 15:39

Ali ovo nema veze sa time. Nije se Draža nepropisno parkirao nego visoki dužnosnici Crne Gore.
Apsurdi

20. 03. 2019 - 15:51

Zamislite molim vas, stranka koja nije osudila sve sto je DF uradio ovoj drzzavi zadnje tri godine, ni jednom rjecju pritiske iz Rusije niti Srbije, zabrinuli su se sto se neko nepropisno parkirao. NEMA bezobrazluka , nelogicnosti, apsurda do ove opozicije. Ovakvog naroda zaista nema ko god je provirio van CG
Novi komentar