Prijetio da će se vratiti sa pištoljem

Muškarac sa zastavom Srbije provocirao okupljene ispred Suda u Hagu (VIDEO)

Ispred zgrade Suda u Hagu došlo je do manjeg incidenta nakon što je jedan muškarac ogrnut zastavom Srbije prišao preživjelim žrtvama genocida i drugih ratnih zločina u BiH, uoči konačne presude Radovanu Karadžiću.
Objavljeno: 20. 03. 2019 - 13:49 Promjenite veličinu teksta: A A A

Njega su okupljeni verbalno napali i poručili mu da se odmakne ispred zgrade Suda u Hagu, nakon čega im je on uzvratio da će se vratiti s pištoljem.

To je izazvalo reakciju Nihada Aličkovića iz nevladine organizacije AntiDayton koji je bez fizičkog kontakta otjerao muškarca koji je provocirao okupljene.

"Kako te nije stid da se pojaviš? Kakvim pištoljem ti prijetiš, kakav pištolj spominješ? Kome više prijetite, ne može se ovdje prijetiti nikome. Razguli odavde...", rekao je Aličković.

 

 

Komentari: 5

nista neobicno

20. 03. 2019 - 14:03

Naravno, od njih se jedino mozes braniti totalnim fizickim izolovanjem, veliki zid, zica, .... Balkan od pocetka 20 vijeka do danas nema mira niti ce ... Njemci su svoje zlocine priznali, pokajali se i nakon lustracije usvojili demokratiju i nastavili civilizacijski uspon. ovi nemaju kapacitet nego ruse i dalje oko sebe
Nemaju oni stida

20. 03. 2019 - 14:06

Ka pašče ga otjeraše
Deki

20. 03. 2019 - 14:52

Hahahahahaaa... srpska hrabrost je ista kao i kad su bježali preko Mojkovca kao i dan danas.
@

20. 03. 2019 - 15:15

EVO GA KAO STARI SVAT NA BAS CARSIJI 91.RAT SAMO STO NIJE POCEO A ON MASE SRBIJANSKOM ZASTAVOM NA BAS CARSIJI I NARAVNO DA SE NADJE BITANGA CEGA IMAMO ZA IZVOZ ,NEZAVISNO OD NACIONALNOSTI, GA UBIJE.
Мирослав Ђукић

26. 03. 2019 - 14:16

Па, да он је сам крив што су га убили. Логично! А махао је својом, српском заставом, а не "србијанском", или је можда махао црногорском? Тада је црногорска била идентична као српска. ... Значи, кад неко маше заставом, ко год се осети фрустрираним, може да га рокне, биће му опроштено? Важи ли то правило и за Стару Варош?
Novi komentar