VIDEO

Radi dva posla nakon što je ostavila muža, a on dobio 82 miliona eura na lutriji

Samo 18 mjeseci nakon što ga je žena napustila, Ejd Gudčajld, bivši radnik u fabrici, osvojio je 71 milion funti (oko 82 miliona eura) na lutriji EuroMillions.
Objavljeno: 20. 03. 2019 - 21:44 Promjenite veličinu teksta: A A A
Radi dva posla nakon sto je ostavila muza, a on dobio 82 miliona eura na lutriji
Foto: BBC

Iako je osvojio 15. najveći dobitak u britanskoj istoriji, a ona kako bi preživjela mora raditi dva posla, njegova bivša supruga Suzana tvrdi da se nije pokajala. 

"Ne želim ni cent od njegovog novca, slobodno neka sve zadrži", navodno je rekla svojim roditeljima koji su to prenijeli Daily Mailu. 

"Jadnica je godinama bila nesrećna sa njim jer je postao jako sebičan. Dugo je to trpjela, ali onda joj je prekipjelo. Nije htio pomoći oko poslova u kući i vrtu, pa čak ni prošetati njihove pse. Čak i nakon razvoda, morala se vraćati svaki dan kako bi ih izvela u šetnju", ispričala je njena majka. 

Nakon njihovog razvoda, koji je zaključen prije 18 mjeseci, Suzana se preselila u iznajmljeni stan, a radi 14 sati dnevno na dva posla kako bi se izdržavala. 

"Danas sam razgovarala s njom i ona je svjesna da bi mogla tražiti dobar dio tog novca, ali kaže da ne želi ni novčića. Želi mu sve najbolje i za nju je taj dio života završen. Nikad je nisam vidjela toliko srećnu kao kad su se razveli", kaže Suzannina majka. 

Gudčajld, međutim, tvrdi da je sa bivšom ženom ostao u dobrim odnosima, te da nisu ni u kakvoj svađi. 

"Kad sam joj rekao da sam osvojio 71 milion funti nije mi vjerovala jer zna da se volim zezati", ispričao je on. 

Za Daily Mail je otkrio da novac misli potrošiti na novu kuću sa bazenom, jacuzzijem i osobljem koje bi se brinulo za nju, te na putovanja, sportske događaje i četiri nova auta.


 

Komentari: 1

Objektivni

20. 03. 2019 - 22:03

Kreten .
Novi komentar