Saopštenje

Vladan Raičević predjednik PZP-a Nikšić

U Nikšiću je održana redovna izborna skupština Opštinskog odbora Pokreta za promjene.
Objavljeno: 21. 03. 2019 - 10:37 Promjenite veličinu teksta: A A A

„Na izbornoj skupštini konstituisan je novi odbor i rukovodstvo. Jednoglasnom odlukom svih prisutnih na mjesto predsjednika Opštinskog odbora Pokreta za promjene Nikšić, u narednom četvorogodišnjem mandatu, izabran je Vladan Raičević, profesor filosofije i magistrant na Fakultetu za bezbijednost i kriminalistiku.

Zahvalivši kolegama na povjerenju i izvanrednoj saradnji u prethodnom periodu, najavio je i da će na predstojećem kongresu biti promovisan reformisani program stranke – koji će biti magistralni put političkog djelovanja u narednom četvorogodištu“, saopšteno je iz Pzp-a. Za potpredsjednike odbora izabrani su Bogić Mićković i Veljko Vasiljević.

Novoformirani Opštinski odbor broji 60 članova, dok je za Glavni odbor delegirano 22. kandidata iz Nikšića. Izabrani su i delegati za predstojeću Skupštinu Pokreta za Promjene Crne Gore, koja će se održati 22.03.2019 u Podgorici. „Socijalna realnost našeg grada je obeshrabrujuća, ali nimalo iznenađujuća s obzirom na to ko je kreira. Postojeća vlast u kontinuitetu pokazuje uspješnost samo u sistematskoj razgradnji grada i njegovih žitelja koje apsorbuje Podgorica, a koja prijeti da proguta ostatak države. Takva vlast, koja je uspješna samo u stvaranju simulakruma, mora biti posve zaustavljena.

Naš novi program stranke i predstojeća politička dešavanja, stvoriće pretpostavke za izgradnju Nikšića i Crne Gore u ekonomskom, privrednom, kulturnom ,sportskom i svakom drugom smislu. Daćemo puni doprinos objedinjavanju opozicije, te stvaranju jedne zrelije političke zajednice i kulture, koja treba da pokaže kolektivnu inteligenciju kao uslov opstanka“, poručio je novi predsjednik Opštinskog odbora Pokreta za promjene u Nikšiću.

Komentari: 0

Novi komentar