Priprema kandidata za zapošljavanje

Posao za 30 radnika

U sali Skupštine opštine Žabljak, prošle sedmice, održana je priprema kandidata za zapošljavanje u novoizgrađenom supermarketu kompanije Domaća trgovina iz Podgorice.
Objavljeno: 21. 03. 2019 - 10:52 Promjenite veličinu teksta: A A A

-Sastanku, predstavnika kompanije i Zavoda za zapošljavanje, prisustvovalo je oko 50 zainteresovanih lica, koji su imali priliku da dobiju potrebne informacije o budućim radnim pozicijama, visini zarade, kao i uslovima koje treba da ispunjavaju za pojedina radna mjesta - kaže savjetnik za APZ u Birou rada Pljevlja  Aldin Kordić.

Otvaranje marketa očekuje se krajem aprila, gdje će posao dobiti 30 radnika, a prema riječima predstavnika kompanije u sezoni se očekuje da će broj zaposlenih biti i do 40.

Tokom sastanka, predstavnici kompanije Domaća trgovina i Zavoda za zapošljavanje Crne Gore odgovarali su na pitanja prisutnih, nakon čega je podijeljen anketni upitnik u cilju sagledavanja radnih i drugih referenci budućih kandidata za zapošljavanje u ovom supermarketu.

Kako ističu iz Biroa rada Žabljak, otvaranje novoizgrađenog supermarketa biće veoma značajno za smanjenje broja aktivnih tražilaca posla u ovoj opštini.

Komentari: 0

Novi komentar