Poslanik DF-a smatra

Vučurović: Darmanović namjerno uvrijedio žrtve NATO agresije

– Posjeta ministra vanjskih poslova Crne Gore Srđana Darmanovića Prištini klasična je provokacija usmjerena prema Srbiji i srpskom narodu u Crnoj Gori. Naime, nije slučajno da ova posjeta pada gotovo na godišnjicu početka agresije NATO-a na Crnu Goru i Srbiju, koja je i bila uvod i podrška stvaranju lažne države na tlu Srbije. Na ovaj način je režim, preko ovoga političkog klovna, ciljano i namjerno prvenstveno uvrijedio žrtve NATO agresije i sve one koji su nastradali od strane terorista iz OVK – ocijenio je poslanik Demokratskog fronta (DF), Jovan Vučurović.
Objavljeno: 21. 03. 2019 - 19:20 Promjenite veličinu teksta: A A A
Vucurovic: Darmanovic namjerno uvrijedio zrtve NATO agresije
Foto: DF

Darmanović je u Prištini, prema njegovim riječima, „dočekan upravo od albanskih terorističkih vođa-zločinaca, kriminalaca i trgovaca organima pobijenih Srba i Crnogoraca“.

– To je svakako društvo koje pristaje ljudima iz vrha ovdašnjeg antisrpskog režima koji je odavno zaratio sa tradicionalnom Crnom Gorom. Izdaja Crne Gore i naših predaka je jedino na čemu je ovaj režim istrajao u ovih dvadeset godina. Ništa se nije promijenilo od trenutka kada se Milo Đukanović, dok su njegova zemlja i narod goreli pod bombama NATO-a, sastajao sa ubicama našeg naroda. I upravo je kontinuitet te veleizdajničke politike današnja saradnja sa albanskim šovinistima i „perjanicama“ terorističke OVK – smatra Vučurović.

On kaže da je saradnja crnogorskog režima i „albanskih ekstremista“ veoma opasna za Crnu Goru.

– Jer smo i na primjeru Tuzi vidjeli da ovoj vlasti ne smetaju zastave OVK, što znači da ih ne interesuje ni očuvanje teritorijalnog integriteta Crne Gore. Nakon promjena neophodno je ispraviti mnoge nepravde koje je ovaj režim učinio našem narodu, a podsjećamo da je, po priznanju vrha režima, 85 odsto građana bilo protiv priznanja lažne države Kosovo – zaključuje poslanik DF-a.

Komentari: 9

xy

21. 03. 2019 - 20:05

Ja se u ime mog Srpskog naroda zahvaljujem ovom hibridnom Srbinu, u stvari Crnogorcu, na brizi i molim ga da nas više ne brani. Trebalo bi da je sretan što, za sada, neće praviti društvo Mandiću, Kneževiću i ostalim članovima kriminalne organizacije.
Kuč

21. 03. 2019 - 20:24

E f..... četnička ,tako ste radili i za vrijeme drugog svjetskog rata ,lažali i služili tudjinima protiv svog naroda i države . Za vas važe samo .......... zakoni .
Vasojevic

22. 03. 2019 - 07:06

Logicki ti je neodrzivo ovo "svog naroda."Ti nisi njegov narod, tako da ne moze ni da te izda.
Nervozni

21. 03. 2019 - 20:32

A kad ti vrijedjas crnogorski narod nazivajuci ga svakakvim imenima pa i srbima to nista jeli
mila

21. 03. 2019 - 20:47

Je li ovaj Vučurović samo Srbin i ništa drugo? Samo o tome govori. Ima li neku profesiju ili bilo šta drugo?
Vlaška fantazija

21. 03. 2019 - 21:05

Ima profesiju mitomana! On pati od najteže bolesti srpskoga nacionalizma, četništva, granica kod Tokija i sindroma barona Minhauzena!!
Karpatska posla

21. 03. 2019 - 21:02

A kako stoje stvari sa žrtvama Muslimana , Hrvata, Albanaca i Crnogoraca koje je pobila genocidna Srbija??
Rijecka nahija

21. 03. 2019 - 23:41

Da vam se iz groba dignu stari CRNOGORCI sa kojima se dicila CRNA GORA, vjerujem da bi se u grob prevrcali kad bi vidjeli sto im rade ovi novokomponovani crnogorci. Nijesu stari CRNOGORCI ovo radili, i ako su, to je bio mali broj ali nijesu smjeli izac madju brastvenicima ili komsijama.
E muke ...

22. 03. 2019 - 06:48

Kad srpska vojska iseli kompletno albansko stanovnistvo sa Kosova i usput pobije dvadesetak hiljada to je u redu jer oni nijesu Srbi. To je po Vucurovicu i ostalim srpskim mitomanima nacin kako treba postupati sa Albancima. Pa se poslije cude sto ih Albanci mrze.
Novi komentar