Ocijenjeno iz DPS-a

Stanišić: Nije sporazum za budućnost, nego za spas opozicije

Nakon što su organizatori protesta "9.7000 - Odupri se" ponudili sporazum političkim strankama, a pojedine opozicione partije već odgovorile, stigao je i stav iz vladajuće partije.
Objavljeno: 22. 03. 2019 - 14:27 Promjenite veličinu teksta: A A A

Obrad Mišo Stanišić iz DPS-a, za Radio Crne Gore, saopštio je da to nije "Sporazum budućnosti", već "Sporazum za spas opozicije“ koja je, kako kaže, ionako bila razbijena.

"Prvo, ja ne znam uopšte ko postavlja uslove i ko podnosi platformu. Što se protesta tiče svima je jasno da su to politički protesti. Samo pokušavaju da bace građanima prašinu u oči. Treba biti mnogo pametan i mnogo razborit da bi se shvatilo ko, kome i šta nudi, koji su uslovi, a ko prihvata sporazum za budućnost, mada bih ga prije nazvao sporazumom za spas opozicije", rekao je Stanišić.

On ocjenjuje da je opozicija do skoro bila praktično razbijena, dodajući da je teško i sada sastaviti.

"Ja zaista ne znam pod kojim uslovima se šta i kome nudi. Da se samo tome čovjek posveti, i samo o tome da razmišlja pitanje je da li bi odgonetnuo sve zavrzlame i sve igre koji oni jedni drugima žele da upute. Ja zaista ne znam ni šta ta tzv. građanska opozicija protesta nudi političarima, prije bih rekao da su to političke igre i da političke opozicione partije, koje su u opoziciji nude jedna drugoj i da prebacuju loptu građanma, a da građani o tome vjerujte mi pojma nemaju", saopštio je Stanišić.

Komentari: 4

Upravo

22. 03. 2019 - 14:47

tako. Ja pojma nemam o čemu se ovdje radi. Mislim da " protestantima" I " opoziciji" I ne treba im pridavati pažnju.
Obrad ili Mišo

22. 03. 2019 - 16:10

Bilo ko da je pisao ovo saopštenje, mislim da ni sam ne zna što je napisao i "što je pesnik hteo da kaže". Izgleda da njima odzvanja u ušima od subote do subote, pa u čudu pokušavaju demoralisati građane. I ako im u tome pomažu evo DF, a izgleda i DK sa svojim "rušilačkim predlozim i pritiskom", građani će opet sjutra pokazati da ih ništa više ne može demoralisati niti uprljati ili ugroziti građanski karakter protesta. Zato, i sjutra mirno i dostojanstveno podsjetimo vlast da joj je vrijeme isteklo.
Maxim

22. 03. 2019 - 16:20

Ovo je znak da se sva galama završava. E sram vas bilo. Nikoga od vas što vas Milo vuče na leđima desetine godina ne bi da digne glas, no svi ćutite kao ....e. Isto kao 93-94. kad je sam trpio napade Aćima Višnjića. Samo su ga omladinci podržali. E sad da je pametan, svima vama... sikter. Ali svima do jednoga. No odmah streknete od glasova iz Londona. Što Milo ne strekne? Ne streca zato što je najpošteniji mežu vama ili jedini pošten.
+

22. 03. 2019 - 17:31

dobro ti ovo skresa u brk
Novi komentar