Akcija policije

Uhapšen Cetinjanin zbog sumnje da je opljačkao "Volcano"

Cetinjska policija je uhapsila D.L. (34) iz Cetinja zbog sumnje da je opljačkao poslovnicu "Volcano". Osim toga cetinjska policija je sprovodeći kontinuirane pojačane aktivnosti kontrolisala 137 bezbjednosno interesantnih lica i radi provjere oduzela pet motornih vozila.
Objavljeno: 22. 03. 2019 - 14:35 Promjenite veličinu teksta: A A A

Naime, službenici OB Cetinje su lišili slobode D.L. zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo razbojništvo,18. marta 2019. godine,na štetu poslovnice „Volcano“. On je, sumnja se, ovo krivično djelo počinio na način što je ušao u poslovnicu i uz prijetnju nožem od zaposlene radnice oteo određenu količinu novca dok je drugi dio otuđio sa pulta, nakon čega se dao u bjekstvo. Sumnja se da je D.L. otuđio ukupno 1.100 eura.

D.L. je uz krivičnu prijavu priveden nadležnom tužiocu koji je za njega donio rješenje o zadržavanju u službenim prostorijama do privoda nadležnom sudiji za istragu.

Osim toga, službenici cetinjske policije su tokom racija u dva ugostiteljska objekta kontrolisali pet bezbjednosno interesantnih lica, a pojačanim kontrolama koje se sprovode u kontinutetu na teritoriji Cetinja kontrolisano je 137 bezbjednosno interesantnih lica od kojih je sankcionisano osam. Policija je u Cetinju privremeno radi provjera oduzela pet pmv a koja su u vlasništvu bezbjednosno interesantnih lica.

Komentari: 0

Novi komentar