Pokret „Odupri se“ pozvao sve opozicione stranke: Sastanak večeras u 21. sat

Pokret “Odupri se” pozvao je sve opozicione partije i poslanike na sastanak večeras u 21 sat, u hotelu Nikić u Podgorici,  saopšteno je CdM-u iz ovog pokreta.
Objavljeno: 22. 03. 2019 - 19:00 Promjenite veličinu teksta: A A A

Razlog sastanka je da se razjasne nejasnoće, i kako tvrde, pogrešne interpretacije u javnosti vezano za Sporazum o budućnosti, ali i eventualne potrebe usaglašavanja Sporazuma sa pojedinim političkim subjektima.

Da podsjetimo, na Sporazum koji je pokret Odupri se-97.000″ proslijedio avim opozicionim partijama, opozicionari su različito reagovali. Načelno su Sporazum prihvatili Demokrate i URA, dok su ostale partije poručile da treba sjesti i sve zajednički razmotriti i dogovoriti. Iz Demokratskog fronta su poručili da su oni za proteste i pritisak na vlast, ali da ne može biti bilo kakvog uslovljavanja, nakon što su iz pokreta Odupri se -97000 poručili da o tačakama 3, 4 i 5 nema rasprave.

Iako je Sporazum radni dokuemnt, organizatori protesta su jasno juče poručili da o nekim tačkama ne može biti rasprave, što se DF-u nije dopalo.

Komentari: 3

Racun bez krcmara

22. 03. 2019 - 19:28

Napravise vladu a da vise od pola Crne Gore ni pitali nisu. E pa morace se povrtiti malo
Pomorac

22. 03. 2019 - 19:31

SLUŠAJTE IZRODI I TUĐE NAFAKE, JEDNOM JE "PROŠLA " PODGORIČKA SKUPŠTINA I NIKAD VIŠE! JER I MI KOJI NEMAJU REZERVNU DRŽAVU KAO VI, ALI VAMA JE TO GLAVNA A NE REZERVNA, SE PITAMO NEŠTO! VJEČNA ĆE BITI CRNA GORA ALI NE SA VAMA! SVE VAM JE UZALUDNA RABOTA! VI BI PRODALI I MAJČINU SISU SRAM DA VAS BUDE!
mujo

22. 03. 2019 - 22:05

Dobro da ovi bosnjacka stranka i hrvati sateliti DPSa cine vecinu a ti Djemilaga bi da komandujes opozicijom. E ne moze moj Perovicu
Novi komentar