SNP: Sporazum uz saglasnost opozicije i organizatora protesta

Dogovor o sporazumu, koji su predložili organizatori protesta, moguć je i lako ostvarljiv uz prethodnu saglasnost svih opozicionih partija i samih organizatora, smatraju u Socijalističkoj narodnoj partiji (SNP).
Objavljeno: 22. 03. 2019 - 19:38 Promjenite veličinu teksta: A A A

Iz te partije su apelovali na sve opozicione subjekte i predstavnike organizacionog odbora protesta,da usaglase i razriješe eventualne nedoumice u sporazumu, i vide kako dalje do potpunog uspjeha.

„Svi moramo preuzeti dio odgovornosti i naći jedinstveni modus djelovanja, kako bi došlo do neminovnih promjena u Crnoj Gori“, poručili su iz SNP-a.

Kako su naveli, SNP je prvi pozvao opozicione kolege da djeluju jedinstveno,.

„Zato ne sumnjamo da će brzo sa kolegama iz opozicije i organizacionog odbora protesta biti usklađeni zajednički stavovi i ciljevi“, kaže se u saopštenju SNP-a.

U toj partiji smatraju da je Sporazum odlična polazna platforma.

„Ubijeđeni smo da će do finalnog dogovora vrlo brzo doći, i da taj dokument ni u jednom segmentu neće djeliti lidere opozicije i organizatore protesta“, kazali su iz SNP-a.

Oni su ponovili da ogromnu energiju, pretvorenu u opravdani narodni bunt, niko nema pravo da nijednim svojim činjenjem ili nečinjenjem umanji.

„Naš zajednički cilj mora biti tehnička vlada, ili vlada narodnog jedinstva, koja će pripremiti fer i slobodne izbore, a formiranju takve vlade moraju prethoditi ostavke onih koji su Crnu Goru doveli u ovakvu sumornu društveno-ekonomsko-političku zbilju“, kaže se u saopštenju.

Komentari: 0

Novi komentar