Sastanak Pokreta „Odupri se“ i opozicije bez DF-a

Zbog usaglašavanja sporazuma sa pojedinim političkim subjektima koji su to zatražili, Pokret “ Odupri se“, pozvao je sve opozicione partije i poslanike na sastanak večeras u 21 sat. Prema posljednjim informacijama na sastanak koji je počeo nijesu došli predstavnici DF-a.
Objavljeno: 22. 03. 2019 - 22:09 Promjenite veličinu teksta: A A A

Na sastanak su došli poslanik Radničke partije Janko Vučinić, nezavisni poslanik Aleksandar Damjanović, nezavisni poslanik Neđeljko Rudović, poslanik Socijaldemokratske partije (SDP) Ivan Vujović, Momo Koprivica, poslanik Demokratske Crne Gore i poslanici Građanskog pokreta URA Miloš Konatar i Zoran Mikić.
-Povodom nejasnoća i pogrešnih interpretacija u javnosti ali i eventualne potrebe usaglašavanja Sporazuma sa pojedinim političkim subjektima koji su to zatražili, Pokret „Odupri se“, poziva sve opozicione partije i poslanike na sastanak večeras u 21 sat u hotelu „Nikić“, saopštio je danas popodne jedan od predstavnika tog pokreta Džemal Perović.
 

Komentari: 1

Roki

22. 03. 2019 - 22:55

Ne vidim i ne cujem da je iko pomenuo program i zivot poslije Mila! Mislim da je ideja samo promjena imena i pre,imena a sve ostalo ostaje po istom ,samo sto ce sada drugi da otimaju !!!
Novi komentar