Nikšićka policija identifikovala aktere u tri tuče

Trinaestogodišnjak polomio nos godinu mlađem dječaku

Službenici Centra bezbjednosti Nikšić su u prethodnom periodu rasvijetlili tri krivična djela teška tjelesna povreda i podnijeli prijave protiv dvije osobe, dok je treća, koja je počinila ovo djelo krivično neodgovorna zbog uzrasta.
Objavljeno: 23. 03. 2019 - 06:58 Promjenite veličinu teksta: A A A

Kako se navodi u saopštenju policije, prijava je podnijeta protiv S. J. (22) iz Nikšića zbog sumnje da je nanio teške povrede V. P. (37).

Kako je kazao povrijeđeni, napadač ga je udario metalnim boksom, zbog čega mu je ukazana pomoć i konstatovane povrede lom nosa sa dislokacijom.
Nikšićka policija rasvijetlila je i napad na dvanaestogodišnjaka.

- Oštećeni dječak je napadnut fizički od strane drugog lica kojom prilikom je zadobio tešku tjelesnu povredu u vidu frakture loma nosne kosti sa dislokacijom. Kriminalističkom obradom policija je došla do sumnje da je djelo počinio dječak star 13 godina – saopšteno je iz policije.

O događaju je obaviješten tužilac koji se izjasnio da se radi o krivično neodgovornom licu zbog uzrasta. Sa događajem je upoznat i Centar za socijalni rad u Nikšiću.
 

Komentari: 1

Đuro Pera Mila Šutova

23. 03. 2019 - 07:57

Podhitno đecu i omladinu maći sa ulice i dovesti ih u sportske sale i na terene. Ozbiljnim pristupom sportu mogu uspješno da riješe svoju egzistenciju. Jesmo li ili nijesmo sportska (ratnička) nacija. Sportom da se bave a ne da gluvare i da se mlate po ulici.
Novi komentar