Nastavak suđenja za ubistvo advokata Vladimira Zreleca

Supruga ubijenog Slobodana Šaranovića: Ako budem pričala mogli bi da stradamo moje dijete i ja

Supruga ubijenog Slobodana Šaranovića, Gordana, svjedočila je u nastavku suđenja za ubistvo beogradskog advokata Vladimira Zreleca.
Objavljeno: 23. 03. 2019 - 09:53 Promjenite veličinu teksta: A A A

Pred Višim sudom u Beogradu juče je nastavljeno suđenje za ubistvo advokata Vladimira Zreleca za koje je okrivljen Vladimir Šaranović.

Supruga Slobodana Šaranovića, inače rođaka optuženog, pojavila se pred sudom i ispričala u kakvim su odnosima bili ubijeni advokat i njen pokojni suprug.

Kako je na suđenju ispričala Gordana Šaranović, dugogodišnja saradnja između advokata Zreleca i njene porodice okončana je jer Zrelec nije obezbijedio prisustvo advokata na Šaranovićevom saslušanju tokom istrage koja je u Crnoj Gori vođena protiv njega, iako je to bio dogovor, te je njen pokojni suprug bio ljut i razočaran.

"Samo su se razišli, ništa spektakularno se nije desilo jer je i Slobodan u tom trenutku u pritvoru. Ja sam otišla kod Vlada, uzela predmet i to je to", rekla je ona.

Sudija je tražio da potvrdi da je pokojni Šaranović napisao pismo koje je supruga pokojnog advokata Anja Zrelec predala policiji, što je ona i učinila.

Upitana za navode iz pisma da je neko njoj lično prijetio, Gordana Šaranović je odbila da o tome govori uz obrazloženje da se plaši da bi mogla da bude u opasnosti.

"Ako bih pričala o tome, mislim da bih mogla da izgubim život, i to ne samo ja, već i moje dijete", rekla je Šaranovićeva.
 

Komentari: 0

Novi komentar