​Povodom dvije decenije od bombardovanja SRJ

Šešelj zapalio zastave EU i NATO

​Povodom dvije decenije od bombardovanja SRJ, aktivisti i simpatizeri SRS su oko podneva krenuli iz Knez Mihailove ulice u Beogradu do zgrade Predsjedništva Srbije.
Objavljeno: 24. 03. 2019 - 15:08 Promjenite veličinu teksta: A A A
Seselj zapalio zastave EU i NATO
Foto: N1

Oni su predvođeni liderom SRS Vojislavom Šešeljem koji je zapalio zastave Evropske unije i NATO.

Šešelj je zapalio zastave kod nekadašnjeg restorana Ruski car u Knez Mihailovoj ulici, gdje je organizovano okupljanje aktivista i simpatizera, rekavši da je tim činom želio da dočara što misli o EU i NATO.

Šešelj je poručio da srpski narod nikada neće zaboraviti "divljačko-zločinačko bombardovanje Srbije".

"Nikada to ne možemo zaboraviti i nikada to nećemo oprostiti. Nikada srpskom narodu neće pasti na pamet da se učlanjuje u tu organzaciju i da nas te zvjeri ucjenjuju da napadamo druge narode", rekao je Šešelj novinarima.

On je kazao da Srbija nema što da traži u EU, u kojoj su "skoncentrisani svi najgori srpski neprijatelji" koji su vjekovima pokušavali da upropaste zemlju.

Rekao je i da za Srbiju postoji samo jedan put, a to je put ka istoku, odnosno ka Rusiji i učlanjenje u "Organizaciju dogovora o kolektivnoj bezbjednosti (ODBK)".

Nakon njegovog obraćanja, okupljeni su krenuli za zgradi Predsjedništva, a na čelu kolone je transparent "EU plus NATO neprijatelji Srbije".

Komentari: 4

CRNOGORAC

24. 03. 2019 - 15:37

ZELJAMA NIKAD KRAJA
toki

24. 03. 2019 - 17:44

I ovi bi naši četnici,Df , palili nego nemaju zastave !
VOISLAVE,

24. 03. 2019 - 21:10

srećan ti put u srednji vijek.
Veprina Srbijanska

25. 03. 2019 - 07:36

Ne moze bez svinjarije!
Novi komentar