Na GP Rožaje

DF: MUP onemogućio Mandića i Kneževića da napuste CG

Demokratski front je saopštio da su "pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Crne Gore danas na graničnom prelazu Rožaje onemogućili Andriju Mandića i Milana Kneževića da, u skladu sa redovnom procedurom, napuste teritoriju Crne Gore kako bi, na poziv predsjednika Srbije Aleksandra Vučića, prisustvovali Centralnom obilježavanju– Dvadeset godina od NATO-agresije na SRJ, koja se obilježava u Nišu".
Objavljeno: 24. 03. 2019 - 17:42 Promjenite veličinu teksta: A A A

Oni dalje tvrde da iako je rješenjem Višeg suda Mandiću i Kneževiću dozvoljeno da sa ličnom kartom mogu napuštati teritoriju Crne Gore, "današnjom brutalnom opstrukcijom Ministarstva unutrašnjih poslova poslata jasna poruka da Mandić i Knežević ne smiju biti u Srbiji". 

Iz DF-a dodaju i da je Andrija Mandić nakon desetak minuta i lažnih obećanja da će sve biti provjereno za par minuta, koja su se nekoliko puta ponovila, obavijestio Milana Kneževića, koji se nalazio nekoliko kilometara iza, da se zaustavi, jer će se i on suočiti sa istim činom opstrukcije.

- Na graničnom prelazu nije bilo gužve, a navodno neka provjera se očekivala svakoga časa, da bi sat vremena nakon ovoga maltretiranja Mandić odlučio da se vrati nazad jer nije postojala mogućnost da na vrijeme stigne u Niš. Izvjesnom policajcu Kurpejoviću, koji se predstavio kao glavni na tom graničnom prelazu, nije značilo ništa to što je u sistemu jasno prepoznao da su Mandić i Knežević nedavno već dva puta napuštali CG i vraćali se, već je nakon odluke da se Mandić vrati nazad ,,iznenada‘‘ imao rezultate provjere i rekao da možemo slobodno da nastavimo put za Srbiju. Bilo je očigledno da su lideri DF-a odlučili da čekaju da bi to potrajalo više sati i tek kad bi odlučili da se vraćaju nazad sačekao bi ih isti dogovoreni scenario - kazali su iz DF-a.

Komentari: 10

Rukfaš

24. 03. 2019 - 18:18

Baš su bez mozga ovi na granici. Treba ih puštiti da izađu iz Crne gore ali ih ne treba puštati da se vrate.
Junastvo serbadije

24. 03. 2019 - 18:23

Htjeli da zbrišu prije presude.
Vanja

24. 03. 2019 - 19:13

Sigurno je nece moci odrzati bez njih dvojice.Aleksandar Vucic kao i ova tuzna skupina znaju da oni ne mogu napustiti CG,necemo valjda dozvoliti režiju Branke M.dosta je bilo.Sad cete lijepo sačekati presudu pa onda mirno more.Mada je Mandic znao i sa traktorom da napusta granicu CG mora da mu nije registrovam izgleda da mu je Dusko K.zavrnuo slavinu.
Eno ih na traktore!!

24. 03. 2019 - 19:24

Neko reče da su ih malo prije vidjeli sa popovima na neku traktorsku prikolicu kako idu ilegalno da prodju!!?
GOST

24. 03. 2019 - 19:26

Koja greska tog Komandira sto ih ne pusti da izadju, pa kad se vrate da ih ne puste vise da udju..
Dan

24. 03. 2019 - 20:43

Sjedi dje si ni za dje si nijesi!
milija

24. 03. 2019 - 20:57

E greote
Koki

24. 03. 2019 - 21:22

I mi treba da povjerujemo da se DPS I DF ne vole.Ha ha ha.Bas cemo to vjerovat.DPS I DF se ne vole.Ludilo.
dragan pv

24. 03. 2019 - 22:36

Posli na praseco i koljenicu u Nis.
Radule

25. 03. 2019 - 08:20

Njima je dozvoljen izlazak iz zemlje nije ih niko sprijecio zadrzani su da se utvrdi da li je postojala zabtana za Cadjenovica i receno je da mogu nastaviti put.Cak i ovakvom pateticnom zalopojkom oni ponizavaju Crnu Goru.Ne samo sto im je omiljeni sport primati.poslanicke plate i ne pojavljivat se u parlamentu nego ocekuju da ih se stavi u neku nedodirljivu kategoriju ne smije policija ni da ih provjeri valjda su bolji od svih nas sto strpljivo cekamo po tim granicama
Novi komentar