Saopšteno iz ministarstva

Kasarna nije mjesto za političke promocije i vjerske obrede

Ministarstvo odbrane Crne Gore negiralo je optužbe koje je iznio Demokratski front sa informacijom da je spriječeno da se u kasarnama Vojske Crne Gore oda pošta žrtvama NATO agresije na Crnu Goru i Srbiju.
Objavljeno: 24. 03. 2019 - 18:16 Promjenite veličinu teksta: A A A

- Demokratski front, kao i uvijek, služeći se neistinama pokušava skrenuti pažnju sa svoje pogubne politike. Radi informisanja javnosti na ispravan i istinit način, obavještavamo sve da je u kasarni u Danilovgradu porodici tragično stradalog vojnika Saše Stajića dozvoljeno da, kao i svake godine, posjeti spomenik i oda počast tragično nastradalom mladom vojniku Vojske Jugoslavije - saopšteno je iz Ministarstva odbrane.

Kako i ranije, tako i danas, kako poručuju iz ministarstva, kasarna nije mjesto za političke promocije i vjerske obrede, pa samim tim političkim partijama i parapolitičkim organizacijama nije, niti će biti dozvoljen pristup objektima VCG.

- Da se Crna Gora pitala te 1999. godine, sve žrtve koje danas pominjete i čije tragedije koristite u političke ciljeve bili bi živi. Vaša politika, koju svih ovih godina zastupate i uporno promovišete, dovela je do gubitka velikog broja života i materijalnih razaranja - poručili su iz Ministarstva odbrane.

Komentari: 3

Da nije bilo intervencije

24. 03. 2019 - 19:19

Da ne bi velikosrpskih zlocina sirom Yu ne bi bilo ni intervencije. Da Nato nije intervenisso ratovi bi se nastavili i gotovo sigurno i u CG
Roki

24. 03. 2019 - 19:45

tako je ,ne dozvoliti popovima ,posebno politickim popovima da divljaju po zemlji. U crkvene atare ih uklonite ,nikome srecu nisu donijeli !
Мирослав Ђукић

26. 03. 2019 - 13:57

Само се брукају! Имају ли образа да погледају у очи родитеље погинулих? Колико пута смо гледали Бошковића како промовише себе и своје савезнике у касарнама? То није политика? Ово је још једна срамота на душу подгоричког режима. А онда траже да им се неко одазове у резерву? Да неки сутра резервиста погине у Натовској акцији, прали би руке од његове погибије за једно 10-20 година. Било би: Сам је пошао, ко му је крив? Понашају се као да они нису били на власти и те 1999. године. Још кад би им то "извлачење" код било кога и прошло...
Novi komentar