Saopšteno iz UP

Policija nije onemogućila Mandića i Kneževića da napuste CG

Liderima Demokratskog fronta Andriji Mandiću i Milanu Kneževiću danas, na graničnom prelazu Dračenovac, nije onemogućeno da napuste Crnu Goru, saopšteno je iz Uprave policije.
Objavljeno: 24. 03. 2019 - 20:30 Promjenite veličinu teksta: A A A

Iz policije su kazali da su službenici kontrolisali vozilo kojim je upravljao Mihailo Čađenović, a u kojem su se nalazili Mandić i Dejan Gojković, dok se u vozilu nije nalazio Knežević

Kako su objasnili, kontrola je izvršena radi provjere u vezi sa eventualnom zabranom napuštanja crnogorske teritorije za Čađenovića jer se protiv njega u Crnoj Gori vodi krivični postupak. 

„Nakon provjera, pošto je utvrđeno da zabrana ne postoji, njima trojici je saopšteno da mogu da nastave put prema Srbiji, odnosno da pređu granični prelaz, što su oni odbili“, navodi se u saopštenju. 

Iz policije su istakli da Knežević nije pristupao graničnoj kontroli na graničnom prelazu Dračenovac.

Komentari: 5

sta ima prijahvit koalicija

24. 03. 2019 - 22:16

Они су рекли да је извјесном полицајцу Курпејовићу, који се представио као главни на том граничном прелазу
Ne da im kod brace

24. 03. 2019 - 22:20

Policajac Kuropejovic ih drazao preko sat na granici dok su zakasnili .
Objektivni

25. 03. 2019 - 01:57

A sta to u Srbiji nije moglo pocet bez njih? Gdje to Srbija propade ako se Pipuni ne pojave ? U Niš ? Da žale Skorpione , Šakale i ostale ??? Mora da su posli da se isplaču za vodjom Šakala ( izvjesnim masovnim ubicom i probisvetom zvanim - Mrtvi ) . E to je ta ista svijest i ista ekipa.
sikaniranje

25. 03. 2019 - 08:31

Bitno je da im je ogranicena sloboda kretanja a sta ce u Srbiji raditi i za kim ce plakati nije briga nikoga . Drzali su ih na granici satima pod izgovorom da provjeravaju dok ovi nijesu vidjeli da se sa nima isprdavaju i vratili se . Onda Mevludin i MUP izdaju priopcenje kako ih nijesu sprecavali. Sve je veoma prosto moze il ne moze a ne ponizavati ljude .
netu da hi pustu

25. 03. 2019 - 09:06

Klasicni vjerski fundamentalizam i zloba .
Novi komentar