Bar

U tuči u kafiću povrijeđena jedna osoba, četvoro uhapšeno

Službenici policije su juče nakon tuče u kafiću u Baru, u kojoj je povrijeđena jedna osoba, uhapsili četiri  bezbjednosno interesantna lica i pripadnike jedne organizovane kriminalne grupe sa teritorije Opštine Bar zbog krivičnog djela nasilničko ponašanje. 
Objavljeno: 25. 03. 2019 - 12:19 Promjenite veličinu teksta: A A A

''Naime, postupajući po prijavi građana da je došlo do narušavanja javnog reda i mira  u jednom ugostiteljskom objektu, na lice mjesta su odmah upućeni službenici Interventne jedinice CB Bar, koji su odmah identifikovali i lišili slobode lica koja su bila akteri tuče u ugostiteljskom objektu'', navodi se u saopštenju Uprave policije.

Slobode su lišeni S.L. (46), A.B. (18), D.I. (22) i P.V. (19) zbog osnovane sumnje da su počinili krivično djelo nasilničko ponašanje na štetu D.D. (18). 

''D.D. je ovom prilikom zadobio lake tjelesne povrede. Nakon privoda osumnjičenih lica državnom tužiocu u Osnovnom državnom tužilaštvu u Baru, taj tužilac je za njih donio rješenje o zadržavanju u policijskim prostorijamja do privoda nadležnom sudiji za istragu Osnovnog suda u Baru'', zaključuje se u saopštenju. 
 

Komentari: 0

Novi komentar