Stanić: SDP bio primoran da podnese predlog za razrješenje

Socijaldemokratska partija (SDP), poslije više mjeseci bezuspješnih upozoravanja, bila je primorana da podnese Predlog za razrješenje predsjednika Opštine Kotor Vladimira Jokića, saopštio je potparol te partije Mirko Stanić.
Objavljeno: 25. 03. 2019 - 18:33 Promjenite veličinu teksta: A A A

Stanić je kazao da mora prestati samovolja u donošenju vitalnih odluka za Kotor, kojom se nanosi šteta trajnim dobrima građana i uvodi grad u bezakonje.

“Danas je, poslije više mjeseci bezuspješnih upozoravanja predsjednika Opštine Kotor, SDP bio primoran da podnese Predlog za razrješenje Jokića”, kaže se u saopštenju.

Stanić je naveo da su suštinski slične prigovore na Jokićev rad iznijele i njihove kolege iz URE, u saopštenju od 13. marta.

“SDP je spreman, da po vraćanju uzurpiranih nadležnosti Skupštine opštine Kotor, nastavi saradnju u okviru postojeće većine u ispunjenju obaveza koje smo preduzeli pred građanima i izaberemo novog predsjednika Opštine”, zaključio je on. 

Komentari: 5

marko m

25. 03. 2019 - 19:12

SDP je najbolja partija u Crnoj Gori, ali jedino gdje je napravila veliku gresku to je obrazovanje. To nije bio fokus paznje ove partije. Veliki broj studenata na vecini univerzitetskih jedinica kako drzavnog tako i privatnog univerziteta ispite polaze putem bubica, kamera i tome slicno... Uskoro cemo zaboravit betoniranje primorja, pale garancije i ostale avetluke odgovornih.... Nazalost cjelokupno javno mnjenje, pozicija, opozicija ne govori o najbitnijoj temi kod nas, posledice se vec osjecaju, ali ne jos, koliko ce, nazalost....
Ip men

25. 03. 2019 - 21:30

Ovo sto radi Jokic je uzas. Vracanje u proslost.
Olivera 47

25. 03. 2019 - 22:02

Od koga primoran? Ne brukajte se !
Vanja

25. 03. 2019 - 22:17

Koga SDP moze da razrijesi, Krivokapic imitacija politicara.Jedino je uz Djukanovica dobio malo politickog vidjenja,kad se vidi covjek tamo gdje ga drugi svojim zaslugama i inteligencijom,politickom i ljudskom moci dovede,on se zaljulja i padne tako nisko kao sto je Krivokapic pao.Djukanovic bez alternative.
Posteno

25. 03. 2019 - 23:16

A da nije malkice bilo i obrazltno. Da je dps moglo biti sa NS I Kilibardom ne bi se prema sdp okretali. E je li sdp o donio i pustio da se posao završi sa pozitivnom jeste. Zato je kažnjen Ali utakmica ulazi u završnu fazu.
Novi komentar