Vjenčanje godine

Sin predsjednika Cedevite oženio najbogatiju Hrvaticu (FOTO)

Sudbonosno "da" proteklog vikenda na Malom Lošinju rekao je sin predsjednika Cedevite, Emil Tedeski mlađi (23), najbogatijoj Hrvatici, atraktivnoj Niki Perenčević (40).
Objavljeno: 26. 03. 2019 - 13:10 Promjenite veličinu teksta: A A A
Sin predsjednika Cedevite ozenio najbogatiju Hrvaticu (FOTO)
Goran Kovacic/PIXSELL

Par je u vezi nešto više od godinu dana, a ljubav su još prošle godine odlučili krunisati brakom zakazavši glamurozno vjenčanje za kraj marta.

Svadbeno slavlje počelo je prije dva dana, kad su na Mali Lošinj u hotel "Bellevue", u kojem vlasnički udio ima nevjestin otac Mihajlo Perenčević, počeli stizati prvi gosti.

tedeski1

Sama ceremonija vjenčanja održala se na terasi hotela "Bellevue", koja je odmah uz more, a glavni motiv dekoracije bili su veliki buketi crvenih ruža.

Luksuzni hotel inače je za sve goste zatvoren od početka novembra do kraja aprila, tako da mladenci i zvanice, uz jake mjere osiguranje, mogu uživati u privatnosti. Zbog vjenčanja zatvorena je i pasarela oko hotela.

Podsjetimo, 23-godišnji Emil Tedeski mlađi i 17 godina starija Nika Perenčević u vezi su nešto više od godinu dana.

tedeski2

Prije nje, mladi je nasljednik bio u vezi s kćerkom fudbalskog trenera Nikole Jurčevića, Lanom Jurčević.

Sama Nika iza sebe ima brak i troje djece. Inače, ona je kći Mihajla Perenčevića, tajanstvenog hrvatskog tajkuna koji je svoj biznis razgranao iz Rusije, preko Londona, pa sve do Los Anđelesa, u kojem njena majka Sonja Perenčević ima restorane, među ostalim i kultni "Dan Tana's" u zapadnom Holivudu, u koji zalaze slavna holivudska lica.

tedeski4

Takođe, novopečeni mladenci su snimljeni sinoć na polufinalnoj utakmici plej-ofa ABA lige koja se igrala između Cedevite i Budućnost Volija u Zagrebu.

Komentari: 0

Novi komentar