Organizatori protesta: U srijedu novi sastanak

Organizatori protesta "Odupri se - 97000", kako su saopštili, dobili su od Demokratskog fronta i Socijaldemokratske partije predloge izmjena i dopuna nacrta “Sporazuma o budućnosti”.
Objavljeno: 26. 03. 2019 - 19:26 Promjenite veličinu teksta: A A A

"Ocjenjujemo da je to dobar put ka nastavku saradnje u cilju razrješenja teške političke krize. Neke stranke su već načelno podržale nacrt sporazuma. Jedino zajedničkim naporom možemo doći do dokumenta koji će biti prihvatljiv za sve.

U tom cilju, uputili smo poziv liderima parlamentarnih opozicionih partija da na zajedničkom sastanku koji će biti održan u srijedu, razriješimo preostale nedoumice. Uostalom, desetine hiljada građana poslale su sa ulica Podgorice nedvosmislenu poruku domaćoj i svjetskoj javnosti da su promjene u Crnoj Gori neizbježne i neodložne", zaključeno je u saopštenju.

Komentari: 3

Jedno isto

26. 03. 2019 - 22:53

Opozicija su “ gradjano”. “Gradjani” su opozicija. Pitaju li se gradjani koji nisu za antidrzavnu opoziciju?
GRADJANI

27. 03. 2019 - 06:53

-Koji ne kritikuju KUPOVINU GLASOVA se indetifikuju sa rezimom i to nijesu nikakve patriote ,DOMOVINA SE NE GRADI NA TIM OSNOVAMA .U tom slucaju je ona od danas do sjutra! Kao takva ne moze biti ni legitimna ni ustavna . PROTESTI SU OPRAVDANI.ZAHTJEVI TAKODJE.
Poruka

26. 03. 2019 - 23:00

Oni koji vole CG, oni koji je zele, oni koji su za njen proevropski put SU SPREMNI DA JE BRANE !!!!
Novi komentar