Bivša Plejbojeva zečica u pohodu da zabrani rijalitije širom svijeta

Glumica i aktiviskinja za prava životinja, Pamela Anderson, apelovala je da se svuda u svijetu mora zabraniti proizvodnja rijaliti šou programa.

Objavljeno: 26. 03. 2019 - 20:16 Promjenite veličinu teksta: A A A

Zgodna plavuša je komentarisala pisanje britanske štampe koja je izračunala da se, na globalnom nivou, ubilo čak 38 učesnika raznih rijalitija, koji nisu mogli da se nose sa slavom i svime što uz nju ide. 

“Molim vas, dosta više rijalitija i njihovih zvijezda. Očajno je, jadno i koristoljubivo. Obično vas na to natjera agent koji se bori za svoj procenat, odande izađete bez prebijene pare i osjećate se iskorišćeno, neostvareno i prljavo,” napisala je Pamela na Tviteru. 

Plejboj zečica ističe da je Francuska, u kojoj boravi povremeno zbog romanse sa fudbalerom Adilom Ramijem, zagađena rijalitijima i cijeni da su oni epidemija ružnoće, glupih nadmetanja i da negativno utiču na umjetnike. 

Pamela je učestvovala u tri takva programa i napisala je kako je “oprostila sebi” jer je novac dala u humanitarne svrhe i da će podržati učesnike rijalitija samo ako im je cilj da urade isto što i ona.

Komentari: 1

micka

26. 03. 2019 - 22:09

Sve to stoji do kaze, samo i ona ima rijaliti na jahti sa onim polupanim rokerom. Nesto slicno kao Seve...
Novi komentar