Na Trgu palmi kod konobe Feral

Festival pisaca “So i more” 29. i 30. marta u Budvi

U organizaciji Narodne biblioteke Budve tokom vikenda, 29.i 30.marta biće realizovan prvi Festival pisaca “So i more” koji će okupiti stvaraoce iz Crne Gore, Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, a u muzičkom progamu nastupiće budvanski bendovi Refugee Jesus & Apostles i Marko & Jack Lupino. Svi programi će se odvijati u Starom gradu na Trgu palmi kod konobe Feral.
Objavljeno: 27. 03. 2019 - 10:28 Promjenite veličinu teksta: A A A

DvodnevniFestival “So i more” u petak, 29.marta u 18 časova otvoriće predsjednik Savjeta JU Narodna biblioteka Budve dr Predrag Zenović.

Nakon otvaranja Festivala u 18.10 h uslijediće razgovor sa piscem Aleksandrom Mrdakom (Crna Gora). Nakon Mrdaka, u 19.30 razgovaraćemo sa Pietrom von Tillen iz Hrvatske, a u 21h s aJelenom Ćuslović iz Srbije. Nakon razgovora i predstavljanja autora nastupiće budvanski bend Refugee Jesus & Apostles. 

Drugog dan aFestivala, u subotu, 30.marta sa početkom u 18h na programu je okrugli sto sa temom "Internet i književnost"o kojoj će svoja gledišta iznijeti pisci: Pietra von Tillen, Senka Marić i Goran Stojičić. 

U 19.15h na programu Festivala je razgovor sa piscem Đorđem Gregovićem , a u 20h sa spisateljicom SenkomMarić (BiH). Predstavljanje pisaca završićemo razgovorom sa VladomArsićem (Srbija) koji počinje u 21h. 

Završetak dvodnevnog Festivala pisaca “So i more” rezervisan je za muzički nastup budvanskog benda Marko & Jack Lupino.

Festival pisaca "So i more" je projekat nastao po ugledu na slične evropske festivale manjeg formata.Prvi budvanski Festival pisaca će, naTrgu palmi u Starom gradu kodkonobe Feral,tokom dva dana ugostiti i predstaviti budvanskoj i široj javnosti domaće i stvaraoce regionalne književne scene.

soimore 

Komentari: 0

Novi komentar