Zbog radova na mreži

I sjutra isključenja struje u više opština

Dijelovi više opština biće sjutra nekoliko sati bez struje zbog radova na mreži i ugradnje brojila, saopšteno je iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema (CEDIS).
Objavljeno: 27. 03. 2019 - 19:20 Promjenite veličinu teksta: A A A
I sjutra iskljucenja struje u vise opstina
Ilustracija

Objekti u kojima budu ugrađivana brojila bez struje će biti od osam do 18 sati.

U Podgorici, nova brojila će dobri Dinoša a u Kotoru, Dražin vrt, Stari grad, Orahovac i Stari URC (naselje oko ljetnjeg bazena).

U Baru, brojila će dobiti Zagrađe, a u Nikšiću Portal Zagrad 1.

U Podgorici će, od osam do 15 sati, bez električne energije biti Ubli, Toke, Korita, Živkovići, Prelevići, Lazorci, Bezjovo, Orahovo, Građen, Prisoje i Cvilin, od devet do 13 sati, dio Donje Gorice i Farmaci, a od devet do 15 sati, ulica Dušana Milutinovića.

Na Cetinju, od devet do 14 sati, struju neće imati dio naselja Donje Polje.

U Nikšiću, od devet do 15 sati, bez struje će biti Gornje i Donje Crkvice i Pišteta, od osam sati i 30 minuta do 13 sati i 30 minuta Rudinice, a od 13 sati i 40 minuta do 15 sati Seljani.

Od 11 do 12 sati, bez struje će ostati Gudeljska, dio Podgoričkog puta i dio Straševine, od deset sati i 15 minuta do 11 sati i 15 minuta dio Kličeva, dio Bulevara 13. jul, dio Školske ulice, dio Rudarske i dio Gračaničke ulice i dio naselja pod Trebjesom.

Od osam sati i 30 minuta do devet sati i 30 minuta, struju neće imati Vir, Mokra Njiva, Zavrh i dio Dukla, od 12 sati i 30 minuta do 13 sati i 15 minuta dio Kočana, Jezerska i Krupačka ulica, od 13 sati i 50 minuta do 14 sati, Broćanac, dio Štedima i dio Vitalca.

Od devet sati i 45 minuta do deset sati, bez struje će biti dio Glibavca, a od 11 sati i 45 minuta do 12 sati, dio Bršna.

U Herceg Novom, od osam do 15 sati, bez struje će ostati Kameno, Žlijebi i Ubli, a od devet do 12 sati, Igalo i Solila (dio korisnika ispod stadiona i pored rijeke).

U Kotoru, od deset do 12 sati, bez električne energije će ostati Radanovići (dio područja u okolini Jugodrva).

U Tivtu, od osam do devet sati, struju neće imati Belani.

U Ulcinju, od devet do 16 sati, bez struje će biti selo Brajša, a od osam sati i 30 minuta do 14 sati, Pistula kod Vukčevića i Nikezića.

U Pljevljima, od 12 do 14 sati, bez struje će ostati Uremovići, Gornje Selo, Crnobori i Javorak, a od osam do 16 sati, Zbljevo, Vidre, Bučje, Zadublje, Gosteč, Hoćevina, Šljivansko, Pliješevina i Hodžići.

U Bijelom Polju, od devet do 14 sati, struju neće imati Crnca, Ivanje, Godijevo, Goduša, Radulići, Sipanje, Licine, Sušica, Lazovići, Moravac i Grančarevo, a od osam do 16 sati, Pavino Polje, Čokrlije, Grab, Bijeli Potok, Kovren, Bliškovo i Stožer.

U Mojkovcu će, od devet do 14 sati, bez struje biti Uloševina, Slatina i Dobrilovina.

U Kolašinu, od osam do 16 sati, bez struje će ostati Gornja Morača, a od deset do 14 sati Lipovska Bistrica.

Od devet do 14 sati, struju neće imati Jasenova, Cerovica, Velje Duboko, Međuriječje, Vlahovići i Trmanje, a od 12 do 12 sati i 30 minuta, Plana, Bistrica, Migalovica, Lipovo, Trebaljevo, Sjerogošte, Donja I Gornja Morača, Ravni, Drijenak.

U Beranama, od devet do 14 sati i 30 minuta, bez struje će biti Petnjik, Dapsiće, Tmušiće , planinski prevoj - Lokve, Zagorje, Donje Luge, Donja Ržanica, Rovća i Kaludra, a od osam sati i 30 minuta do 14 sati i 30 minuta, dio prigradskog naselja Pešca.

U Andrijevici, od osam sati i 30 minuta do 14 sati i 30 minuta, bez električne energije će ostati Gornje Luge, Ulotina, Gračanica, Kruševo i Zorići (kratkotrajna isključenja u navedenom terminu).

U Petnjici će, od devet do 14 sati i 30 minuta, bez struje biti Vrbica (kratkotrajna isključenja korisnika koji se napajaju sa trafostanice 10/0.4 kV „Gornja Vrbica“).

U Rožajama, od osam sati i 30 minuta do 14 sati i 30 minuta, struju neće imati dio sela Bać.

U Plavu, od devet do 14 sati i 30 minuta, bez struje će ostati selo Komarača.

U slučaju loših vremenskih uslova radovi će biti odgođeni.

Komentari: 0

Novi komentar