Zajednički ocijenili

Organizovano druženje članova i prijatelja FK Budućnost: Ponosni na tradiciju i uspjehe kluba

Predsjednik Upravnog odbora FK Budućnost Žarko Burić je poželio dobrodošlicu na još jedno okupljanje članova i prijatelja FK Budućnost i izrazio zadovoljstvo što to polako postaje tradicija kluba.
Objavljeno: 29. 03. 2019 - 20:19 Promjenite veličinu teksta: A A A

On je istakao da je okupljanje organizovano na inicijativu gradonačelnika Podgorice Ivana Vukovića, dodajući da je to još jedan dokaz da Glavni grad vodi brigu o svom klubu, saopšteno je iz PG Biroa. 

Burić je najavio da će sljedeće okupljanje biti u kampu FK Budućnost na Starom Aerodromu kada će se svi zajedno uvjeriti u rezultate rada uprave FK Budućnost u prethodne tri godine, posebno uslove za rad stručnog štaba i fudbalera.

"Bez obzira na trenutno stanje na tabeli, vjerujem u stručni štab i igrače FK Budućnost i nadam se da ćemo ove godine osvojiti titulu šampiona", zaključio je Burić.

Gradonačelnik Podgorcie Ivan Vuković zadovoljan je što je Glavni grad po prvi put domaćin i suorganizator ove manifestacije i dodao da svi okupljeni treba da budu ponosni na tradiciju i uspjehe kluba, dodajući da je FK Budućnost srce i duša Podgorice.

"Iako u Crnoj Gori imamo običaj kojim se ne možemo pohvaliti, a to je da one ljude koji završe svoju profesionalnu karijeru pomalo i zaboravimo, ovo je lijep način da pokažemo da nas takva praksa ne karakteriše, ali i da istovremeno i drugima predstavimo kako to rade veliki fudbalski kolektivi kakav je FK Budućnost", istakao je Vuković.

fk-buducnost-2

Gradonačelnik je podsjetio da je gradska uprava zajedno sa partnerima iz kompanije Normal uspjela da finansijski konsoliduje klub i da će u narednom periodu raditi na širenju sponzorske baze.

"Drugi prioritet se tiče daljeg infrastrukturnog razvoja i unaprjeđenja uslova rada, posebno mlađih kategorija, a ono što ostaje zajednički zadatak svih nas jeste da konačno izgradimo istočnu tribinu stadiona pod Goricom i da FK Budućnost dobije dom kakav zaslužuje", istakao je gradonačelnik.

Na svečanosti su uručene plakete porodicama legendi FK Budućnost: Slobodana Kovačevića, Dimitrija – Dima Mitrovića, Radomira –Rada Šakovića i Milana Dragovića.

Komentari: 0

Novi komentar