Zbog ugradnje brojila i radova na mreži

I sjutra isključenja struje u više opština

Dijelovi više opština biće sjutra nekoliko sati bez struje zbog radova na mreži i ugradnje brojila, saopšteno je iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema (CEDIS).
Objavljeno: 02. 04. 2019 - 19:20 Promjenite veličinu teksta: A A A

Objekti u kojima budu ugrađivana brojila bez struje će biti od osam do 18 sati.

U Podgorici, nova brojila će dobiti Omerbožovići, Dinoša, Dušići i Kodra, a u Nikšiću dio Zagrada 2.

U Herceg Novom, brojila će dobiti ulice Janka Beka, Sava Ilića, Skojevska, Norveška, Trg Maršala Tita i dječija bolnica Igalo.

U Podgorici, od osam sati i 30 minuta do 15 sati, struju neće imati Lijeva Rijeka, Brskut, Veruša, Opasanica, Golužba, Vojno Dobro i Mokra, a od devet do 15 sati dio Šušunje i Beglaci.

U Nikšiću će, od osam do 18 sati, bez struje biti Zagrad, od osam sati i 30 minuta do 12 sati, dio Dragove Luke, Tovićka, Hajdučka, a od devet do deset sati, Lukovo i Granice.

Od devet do 15 sati, bez struje će ostati Trafomont, Maočići, Riječani,"Sušara-Miljanić", Jasen, Podbožur, Kamensko, Smrduša, Cerovica, Raštica (Pometenik), Busak, Muževice, Lastva Donja i Lastva Gornja.

U istom terminu struju neće imati Trepča, Brankov do, Bajov do, Rudine , Ramovića do, Jabuke, Brestice, Srni do, Trubjela , Trubjela -(Vojska), Krstac, Vojin do, Bajovo Polje, Potrk, Duba, Zaborje, Polja Pejovića, Bukovac, Miljkovac, Rudinice, Seljane i Zakamen.

Od deset sati i 15 minuta do 11sati i 15 minuta, bez struje biće Ivanje, Seoca, Bukovik, od 11 sati i 45 minuta do 12 sati i 15 minuta Dragovoljići, a od 12 do 15 sati, dio Gornjeg polja, Rastovca i dio Vidrovana.

Od 13 do 14 sati, struju neće imati Bjeloševina, Morakovo i Zabran Kralja Nikole.

U Danilovgradu, od osam do 16 sati, bez električne energije će ostati Lije, Stanjevića Rupa, Ciglana, Burum, Pištet, Srednja Glavica, Most Radovića i Prentina Glavica.

U Budvi, od deset do 12 sati, struju neće imati naselje Podmagistralom, a od 12 do 13 sati, dio naselja Vrh Lazi i Mendule.

U Kotoru, od deset do 12 sati, bez struje će ostati Auto kamp 1 i Dobrota (dio pored donjeg puta, kod Vukasovića), a od deset do 13 sati Dragalj 1.

U Herceg Novom, od osam do 15 sati, bez struje će biti Kameno, Mokrine, Kruševice i Vrbanj, od od osam do 18 sati, područje oko dječije bolnice Igalo.

U Beranama, od devet do 14 sati i 30 minita, bez struje će ostati Petnjik, Dapsiće, Tmušiće, planinski prevoj Lokve, Zagorje, Donje Luge, Donja Rženica, Rovća, Kaludra, Rudeš, Beranselo, Zaostro, Crljevine, Skakavać, Stitare, Bubanje, Ruišta i Bubanjska Kaludra.

U Gusinju, od devet do 14 sati i 30 minuta, struju neće imati Ćosovići, Vusanje i Izvori.

U Rožajama, od devet sati i 30 minuta do 11 sati i 30 minuta, bez struje će ostati dio naselja Suho Polje, a od 12 sati i 30 minuta do 14 sati i 30 minuta, uže gradsko jezgro.

U Bijelom Polju, od osam do 16 sati, struju neće imati Stožer.

U Mojkovcu, od devet do 14 sati, bez struje će biti Dobrilovina.

U Pljevljima, od osam do 15 sati, bez električne energije biće Vidre, Bučje, Zadublje, Gosteč, Hoćevina, Šljivansko, Pliješevina, Hodžići, Vrbica, Lađana, Kruševo, Kakmuže i Dragaši.

U Kolašinu, od osam do 15 sati, struju neće imati Cerovica, liješnje, Velje Duboko, Međuriječje, trmanje, Vlahovići, Rovca, a od devet do 14 sati i 30 minuta Moračka Bistrica.

Komentari: 0

Novi komentar