Mandić, Knežević i Medojević razgovarali sa Gremingerom

DF: Kancelarija OEBS-a bolje da bude zatvorena

Kancelarija OEBS-a u Podgorici bolje da bude zatvorena, nego što postoji kao ekspozitura režima, ocijenili su lideri Demokratskog fronta (DF).
Objavljeno: 02. 04. 2019 - 21:45 Promjenite veličinu teksta: A A A

Kako je saopšteno iz DF-a, lideri tog političkog saveza Andrija Mandić, Nebojša Medojević i Milan Knežević razovarali su danas sa generalnim sekretarom OEBS-a Tomasom Gremingerom.

Oni su ocijenili da se delegacija OEBS-a do sada pokazala kao veoma pristrasna i okrenuta, kako se navodi, potrebama mafiokratskog režima.

„Lideri DF su konstatovali da je najbolje da se kancelarija OEBS-a u Podgorici zatvori, nego što postoji očigledno kao ekspozitura režima“, kaže se u saopštenju.

Kako su kazali iz DF-a, takvo ponašanje navodi na osnovanu sumnju da su predstavnici OEBS-a korumpirani.

„Nije prvi put da kriminalni režim u Crnoj Gori kupuje pojedine međunarodne predstavnike. Takođe, činjenica je da su oni iz OEBS-a, koji su dolazili sa strane, poput Jakiča i sličnih, radili izvještaje koji nijesu odgovarali stvarnom stanju, nego potrebama režima“, rekli su iz tog političkog saveza.

Lideri DF-a su istakli da je godinama na sceni otvoreni progon tog političkog saveza, kao i da se protiv njegovih lidera i funkcionera vode montirani sudski procesi.

Kako su naveli, Knežević i Medojević su nevini ležali u zatvoru, a predstavnici OEBS-a nijednom nijesu reagovali na otvorenu režimsku torturu nad najjačim opozicionim savezom.

„Takođe, nijesu pokazali interesovanje kada je zarobljeno pravosuđe oduzelo pasoš Mandiću, zbog čega nije mogao da prisustvuje zasijedanjima Parlamentarne skupštine OEBS-a“, kazali su iz DF-a.

Oni su naglasili da je bezbjednosna situacija u Crnoj Gori katastrofalna, da su kriminalni klanovi u bliskim vezama sa vrhom režima, policije i Agencije za nacionalnu bezbjednost (ANB).

„Lideri DF-a su upozorili da režim i njegove službe ne prezaju ni od izazivanja etničkih sukoba i incidenata u Crnoj Gori, što su pokazali i na primjeru krstionice na Miholjskoj Prevlaci, koju su vjernici odbranili i pokazali kako se čuvaju pravoslavne svetinje od nasilnika i onih koji su pljunuli na svoje pretke“, zaključuje se u saopštenju.

Komentari: 12

Slika i prilika

02. 04. 2019 - 22:26

Politički T&G ili kako izbjeći kraj sudskog procesa. Bez argumenata, i onda ostaje ništa ne valja ..... Daleko najagresivnija politička stranka i to u negativnom kontekstu. Nasrtaji u Skupštini, nasrtaji po ulici, nasrtaji u Beranama ...
Korekcija

03. 04. 2019 - 00:55

To nije stranka nego paramilitarna institucija u rukama srpsko-ruskog imperijalizma
Којекуде ДФ ?

03. 04. 2019 - 00:05

Da li ste nevini ili niste... da sacekamo izricanje presude u maju. Opet ste digli glavu uz pomoc Dzemala, Omera, Denisa i Grubise iz "gradjanskog pokreta" . Pricate o korupciji i kriminalu a sudilo vam se za najteza krivicna djela, terorizam, saradnja sa stranim drzavama za nasilnu smjenu vlasti, planiranje atenrata, pranje para i sl grozote . Jedini ste podrzali pravosnazno osudjenog ratnog zlocinca Radovana Karadzica i time jasno porucili sta cete raditi ako dodjete nekad na vlast. Cutite i ne brukajte se vise
Dogovoreno

03. 04. 2019 - 00:55

Zatvaramo sva strana predstavnistva osim ruskog i srpskog. Je li ovo dovoljno ili zelite da se Crna Gora pomjeti malo na mapi ka Istoku ?
Stepom juri trojka

03. 04. 2019 - 01:23

Pipunenko, Mandičev i Medojadov
rojters

03. 04. 2019 - 08:36

Baš su slatki...
Tesla

03. 04. 2019 - 08:39

Hahahahahaha, svaka cast, sto me nasmija jutros.Bravo!!
Prdekana uskoro

03. 04. 2019 - 08:39

Imacete mnogo slobodnog vremena da pisete memora ili vasu verziju "Mein Kamf"-a.
MIGO

03. 04. 2019 - 09:31

mi treba. Niđe ga ne vidim danas, a mram da mu predam neku kovertu.
FreeMontenegro

03. 04. 2019 - 10:51

E zamislite kad su ova tri prizora objasnila liku iz oebsa onako strastveno kako vlast pljuje na pretke i sve ostalo u ovom diktatu...i kad je to bilo prevedeno (na eng. vjerovatno) tomas je pomislio vidji ovih ludaka, bolje ih izbacit iz kancelarije da ne izvrse kakav harakiri tu preda m'nom........hahahahahahahahahaha!
lutko

03. 04. 2019 - 11:59

TRI KALIMERA, nepravda je to. Neka pogledaju malo taj crtani film i neka se prepoznaju. Zajedno ih drze poslanicke plate po eura 5000
Vanja

03. 04. 2019 - 16:57

Govor tijela,govori vise od rijeci.Medo ne zna dje ce sa rukama a o prstima da ne govorimo. Cisti politički prevaranti, sve sto su izgovorili odnosi se na njih to znaju i njihovi ukucani.
Novi komentar