Zagađuju vazduh i ugrožavaju zdravlje

Opet gore gume kod "Našeg diskonta" (FOTO)

Iako su nadležne službe Glavnog grada prije neki dan spriječile paljenje velikog broja guma, čime je prije svega suzbijena ekološka katastrofa, trend paljenja guma se i dalje nastavlja, o čemu svjedoči fotografija s lica mjesta.
Objavljeno: 03. 04. 2019 - 18:03 Promjenite veličinu teksta: A A A
Opet gore gume kod Naseg diskonta (FOTO)
Foto: Portal Analitika

Naime, nesavjesni pojedinci su ovog poslijepodneva oglušujući se o apele nadležnih službi palili gume iza "Našeg dikonta" u Podgorici.

Gust crni dim se pojavio u tom dijelu Podgorice i neprijatni mirisi se šire okolinom.

gumepozar1

Glavni grad svakodnevno radi na suzbijanju ovakvih nelegalnih pojava, pa je nedavno formiran operativni tim koji se bavi isključivo ovom problematikom.

Međutim, evidentno je da nesavjesni pojedinci, ne vodeci računa o eventualnim posljedicama koje bi ovakve radnje mogle da izazovu, i dalje pribjegavaju nekontrolisanom, nelegalnom prikupljanju i paljenju guma, čime direktno ugrožavaju bezbjednost i zdravlje svojih sugrađana.

Komentari: 5

Tara

03. 04. 2019 - 22:25

Ekoloska katastrofa.. Ljudi i djeca se guse..a svastocinje rade sto je njima volja.. Uvesti zakon za vulkanizere...!!
Crnogorka

03. 04. 2019 - 22:37

Ovo je ekoloska Drzava. Ma kakvi nijesu ove gume nase, dognali su ih iz Srbije i zapalili.
flamantes

04. 04. 2019 - 00:36

Nije teško otkriti kod otkupljivača sekundarnih sirovina, ko prodaje željezne žice od spaljenih guma i eto krivca, mada mislim da se sve zna.
Dokle

04. 04. 2019 - 02:31

Sve se zna ali glasaju pravilno. Zato je izio vuk magarca. Zaključak je da su bitnije pozicije nego opšte dobro ili zdravlje no se narod zamajava glupostima dok mu puca po rebara. Ko ovo dopušta, vjerovatno sebe smatra velikim Crnogorcem i patriotom u radno vrijeme
Freeman

04. 04. 2019 - 10:18

Efikasan i jeftin način "skladištenja" opasnog otpada (guma) u ekološkoj državi Crnoj Gori !. Nekome se može ,bez ikakvih posledica !. Pitanje je kome ?.
Novi komentar