Promocija u Las Vegasu

Da li će šesti nastavak Terminatora biti najbolji film ove godine?

Glumac Arnold Švarceneger predstavio je u Las Vegasu zajedno s glumicom Lindom Hamilton šesti dio serijala o čuvenom robotu "Terminator: Dark Fate" (Terminator: Mračna sudbina) u kojem oboje igraju, 35 godina od prvog filma. 
Objavljeno: 06. 04. 2019 - 22:49 Promjenite veličinu teksta: A A A

"Baš sam srećan što se ponovo srećemo. Cijela ekipa je opet na okupu", rekao je 71-godišnji glumac na skupu o filmskoj industriji.

Novi nastavak Terminatora treba da izađe u novembru 2019. godine, a mnogi u industriji filma u SAD to smatraju glavnim događajem za ovu godinu.

Film je režirao Tim Miler, ali u produkciji Džejmsa Kamerona, kreatora sage o Terminatoru, koji je ušao u istoriju kinematografije.

U šestom dijelu Terminatora Linda Hamilton, koja sada ima 62 godine, i dalje glumi Saru Konor, koja postaje šef pokreta otpora ljudi protiv robota.

Prvi dio tog akcionog i naučnofantastičnog filma snimljen je 1984. godine, po scenariju i u režiji Džejmsa Kamerona, kojem je to bio proboj među zvijezde.

Film, sa Lindom Hamilton, Majklom Binom i Švarcenegerom u ulozi nemilosrdnog robota-ubice iz budućnosti, bio je napravljen sa relativno malim budžetom i koštao je 6,4 miliona dolara, ali je širom svijeta zaradio 78 miliona dolara.

Švarcenegeru je to tada bila druga značajna uloga u karijeri posle "Konana Varvarina" (1982).
 

Komentari: 0

Novi komentar