Sačekuša u Johanesburgu

Još jedan Srbin ubijen u Južnoafričkoj republici

Muškarac, za kog se vjeruje da je srpske nacionalnosti, upucan je danas ispred zgrade u kojoj je stanovao u Brajstonu u Johanesburgu, prenosi Blic.
Objavljeno: 09. 04. 2019 - 18:35 Promjenite veličinu teksta: A A A
Jos jedan Srbin ubijen u Juznoafrickoj republici
Foto: Twitter

Sudeći po navodima svjedoka, prenose južnoafrički mediji, njega su napala dva maskirana muškarca i upucala ga hicima iz automatske puške, nakon čega je žrtva ostala mrtva na licu mjesta.

"Čuvar zgrade nam je rekao da je neko upucan na kraju kompleksa zgrada. Istrčali smo napolje da vidimo da li i kako možemo da pomognemo nesrećnom muškarcu, ali je već bio mrtav", naveo je jedan od očevidaca za portal Njuz24 i dodao da ne zna ime ubijenog čovjeka, već samo da se radi o "srpskom gospodinu".

Prema riječima obezbjeđenja, dva maskirana muškarca su u kompleks zgrada ušla vozeći BMW, pucali u čovjeka, odvezli automobil i zapalili ga na obližnjem polju.

Policija trenutno traga za osumnjičenima.

Komentari: 1

stripovi & trikovi

09. 04. 2019 - 19:47

I tako dok zjape prasna srpska sela diljem regiona srbi ginu na afričkom tlu.Svakodnevna srpska patriotska propaganda pokazuje pravu sliku.Osta će samo u zabačenim zapisima i pričicama o srpskoj hrastovini,guslama,opancima i vunenim čarapama...
Novi komentar