Na mjestu starog i poznatog restorana

U Budvi otvoren hotel Fontana (VIDEO)

U Budvi je večeras otvoren hotel Fontana, na mjestu starog i poznatog restorana sa istim imenom. Svečanom otvaranju su prisustvovali potpredsjednik Vlade i ministar poljoprivrede i ruralnog razvoja Milutin Simović, ministar turizma Pavle Radulović i mnoge druge zvanice.
Objavljeno: 09. 04. 2019 - 23:15 Promjenite veličinu teksta: A A A

Osnovu centra čini hotel Fontana koji raspolaže sa 32 smještajne jedinice, među kojima se izdvajaju luksuzni prostrani apartmani sa direktnim pogledom na more. Sve sobe i apartmani imaju terase sa kojih vidite Budvu iz potpuno novog ugla.

Pored hotela i restorana, tu je i moderni koncept pekare od koje se očekuje da brzo postane nezaobilazno mjesto, kako za turiste i posjetioce, tako i za građane Budve. Nakon otvaranja Fontana hotela, koji će raditi tokom čitave godine,  najavljeno je i skoro otvaranje savremenog apartmanskog kompleksa, a nakon toga i Fontana wellness and fitnessa, čime će centar zaokružiti ponudu.

Ljubo Lekić, vlasnik hotela Fontana  se zahvalio  ministru turizma  Raduloviću, koji je, kako je rekao,  prvi razumio i podržao ideju o hotelu Fontana.

"Naša je želja da sa Fontanom koju vam danas sa ponosom predstavljamo, damo svoj doprinos gradu u kojem živimo i koji volimo",  dodao je Lekić.

 

0904hotelfontana3

Ministru Radulović se pohvalio da je  ovo osmi hotel otvoren ove godine.

"Dakle, za nepuna tri mjeseca, osam hotela, skoro pet stotina ležajeva. Ako uzmemo u obzir da smo u protekle dvije godine otvorili skoro šezdeset, saberemo li to doći će da smo za našega mandata otvorili u prosjeku po tri hotela u svakoj opštini. To je jedan ozbiljan rezultat koji je vrijedan svakog poštovanja, jednako administracije i turističke privrede.

 

0904hotelfontana2

Naš turizam raste u principu po nekoj stopi od nešto iznad deset procenata, ali indikator da smo na pravom putu jeste da nam tržišta Francuske, Holandije, pa čak i Amerike rastu stopom od 25 posto, Austrije od 35 posto, a naša tradicionalno bogata tržišta Njemačke i Velike Britanije rastu stopom od preko 50 procenata" kazao je Radulović.

 

 

Komentari: 3

Radoznao

10. 04. 2019 - 00:42

Mozemo li znati ciji je.
Pokvaren

10. 04. 2019 - 08:45

Procitaj tekst!
pljevaljski jalijas

10. 04. 2019 - 21:18

Vrlo lijep ali gdje će ovaj tekst o otvaranju biti kada se podvuče crta i saberu računi.Najviše što stvara sumnju je kontrast do Crkvina i od njihe.Ko će ovdje donositi novce kada se po Podgorici i Begešu valjaju protentstanske povorke i svuda puna usta neimaštinje.
Novi komentar