Saopšteno iz Zavoda

Počinju mini sajmovi za zapošljavanje

Ministarstvo rada i socijalnog staranja Crne Gore i Zavod za zapošljavanje počinju danas, iz Berana, najavljene aktivnosti u okviru javne kampanje države “Zaposlimo domaće”- da Crna Gora radi.
Objavljeno: 10. 04. 2019 - 10:39 Promjenite veličinu teksta: A A A

“Cilj sajmova je da se u direktnom kontaktu povežu poslodavci iz primorskih opština, kao i neki lokalni, i nezaposleni zainteresovana za rad na sezonskim poslovima. Vrijeme održavanja mini sajmova je od 12 do 15 sati”, navode iz Zavoda za zapošljavanje.

Prvi mini sajam oočinje u 12 sati u Beranama (prostorije Polimskog muzeja), zatim sjutra će biti održan u Bijelom Polju (Hotel Franca, I sprat), a u petak 12. aprila u Pljevljima (Dom vojske Crne Gore).

Takođe, sajmove zapošljavanja održaćemo i u Nikšiću 16. aprila (Sportski centar Nikšić), ali i u Podgorici 17. aprila (Skupština opštine Podgorica).

“Saradnju smo uspostavili sa lokalnim upravama iz svih gore navedenih opština, te će i oni, kao partneri javne kampanje države “Zaposlimo domaće”, aktivno učestvovati u organizaciji i realizaciji navedenih aktivnosti”, ističu iz ZZZCG.

Komentari: 0

Novi komentar