DF osuđuje saslušanje Marka Milačića: Nastavlja se brutalno gušenje

Demokratski front najoštrije osuđuje današnje saslušanje Marka Milačića  zbog nedavnog spaljivanja NATO zastave na trgu u Podgorici.
Objavljeno: 11. 04. 2019 - 13:40 Promjenite veličinu teksta: A A A

“Na ovaj način se nastavlja brutalno gušenje Ustavom proklamovanih demokratskih sloboda zbog iznošenja javnog stava i mišljenja. Nedavno je čitava Crna Gora imala priliku da vidi kako su albanske stranke u Tuzima proslavile pobjedu na izborima, noseći zastave terorističke UČK, uz frenetično skandiranje onima koji su počinili monstruzne zločine nad srpskim i crnogorskim narodom na Kosovu i Metohiji”, naveli su oni.

 Međutim, to nije bilo dovoljno ni za tužilački izviđaj, već je od strane režimskih zvaničnika ovaj čin okvalifikovan kao demokratski iskorak za koji treba imati razumijevanja.

“Čak i u SAD-u, državi koja je glavni pokrovitelj NATO-a, dozvoljeno je slobodno izražavanje političkih stavova, i po tome je ova zemlja jedan od simbola demokratije”, naveli su.

Komentari: 3

petar Pan

11. 04. 2019 - 14:24

Odmah hapsi, za nauk. Boriti se "normalnim" sredstvima, a ne retrogradnim balkanskim načinom. Što bi trebalo sad da radimo sa Njemačkom (koju mnogo voje ovi iz DF), Italijom, itd...iz II svjetskog rata, a tek sa Turskom, koja nas je "taslačila" 400-500 god.
Мирослав Ђукић

12. 04. 2019 - 11:20

Перо, а шта је то "нормално средство", појасните? Не волите кад неко јавно спаљује старе крпе? Смрди Вам?
Zloči..... organizacija

11. 04. 2019 - 14:32

DF je Zloci..... organizacija koja podiže glas da bi pravila haos ka svojim zloci...... ciljevima.
Novi komentar