Smatraju da je skup doživio fijasko

DPS Žabljak: Bečićev protestni skup kao omanja žalba

Iz Demokratske partije socijalista (DPS) sa Žabljaka ocijenili su da je današnji protest Demokrata, Crnogorske i Demosa u ovom gradu doživio fijasko.
Objavljeno: 13. 04. 2019 - 17:35 Promjenite veličinu teksta: A A A
DPS Zabljak: Becicev protestni skup kao omanja zalba
Foto: DPS Zabljak

„Svi dosadašnji protesti Bečićevih Demokrata – sve s političkim marginalcima kao što su Lekić i Pavićević – bili su fijasko, ali ovaj današnji – baš totalni. Žabljačani su ga već krstili – “Svi pod stre’u”. Jer su dvadesetak Žabljačana i svi njihovi gosti iz cijele Crne Gore, stali pod jednu. Da se sklone od kiše, ali su poslije svega otišli k’o pokisli… Šta reći: ni Lekić im nije došao. Neki kažu prepao se zbog neplaćenog poreza na vikendicu, ne pomaže ni slogan “Ne boj se”, ali će prije biti da je kao najiskusniji među njima shvatio da bi tome što rade najviše odgovarala durmitorska izreka “Moj zaludnji odu na Savinu vodu”“, navode iz žabljačkog DPS-a.

Ne pamte, kažu oni, Žabljačani ni manjeg skupa, ni kraćih i praznijih govora.

„U stvari, sve je odgovaralo učinku njihove prethodnice, omanje sačice plaćenika sa strane, predvođene njihovim lokalnim liderčićem, koji su proteklih dana iritirali Durmitorce i s maskama na licu prepadali zabljačku djecu.

Ulična povorka na kraju ličila je na omanju žalbu kakve se praktikuju u našem kraju. Utihnuli su njihovi bubnjevi i trube, jer su shvatili da nemaju šta da traže na Žabljaku, prije nego su se i oglasili. Uzalud im i priča o njihovim zaslugama za odbranu durmitorskih prirodnih ljepota…

Politički putujući curkus nastavio je put kroz Crnu Goru, mi čekamo da vidimo kako će isto proći njihovi članovi preobučeni u “građane”, jer su i oni najavili da će posjetiti Žabljak u večernjim satima“, zaključuje se u saopštenju DPS-a.

Komentari: 1

Budva 2

14. 04. 2019 - 19:19

Purkooooo, ooo Purkoooo!
Novi komentar