I finale je veliki uspjeh

Gojković: Treba izvući pouke

Trener Jadran Carina Vladimir Gojković rekao je da njegova ekipa ne smije da klone duhom, već da izvuče pouke, nakon finala Evrokupa, u kojem su Novljani propustili veliku priliku da dođu do trofeja.
Objavljeno: 13. 04. 2019 - 21:15 Promjenite veličinu teksta: A A A

Nakon poraza u Francuskoj (9:8), Jadran je večeras u Nikšiću remizirao sa francuskim timom 7:7.

"Sam plasman u finale je bitan iskorak. Ovi momci imaju zaista mnogo potencijala i bitno je da sada ne padnemo, već da izvučemo pouke. Imali smo šanse u prvoj, trećoj i četvrtoj četvrtini da kod plus jedan odemo na dva razlike. Nijesmo uspjeli, možda nam je i malo svježine nedostajalo. Moram da čestitam Marseju koji je bio fenomenalan protivnik u oba meča", istakao je Gojković.

Đuro Radović je rekao da nema razloga za tugu...

"Nema mjesta za tugu, moramo da nastavimo dalje. Imali smo svoje šanse i nismo ih iskoristili", kazao je mladi vaterpolista.

Miloš Šćepanović je bio jedan od najzalužnijih za trofej.

"Veliki meč za sve nas. Nije lažna skromnost, ali trofeje ne mogu da se osvoje pojedinci, to radi ekipa. Fizički smo odlično parirali, spremili smo se kako treba za ovu utakmicu. Imali smo i sreće da ja i još neki igrači budemo na visokom nivou. Najvažnije je da smo osvoji trofej i da smo pokazali da vrijedimo", naveo je Šćepanović.

Komentari: 0

Novi komentar