SDP domaćin sastanka opozicije i pokreta "Odupri se 97000"

Sporazum za budućnost ostaje osnov za demokratski dogovor

Predsjednici svih partija parlamentarne opozicije i predstavnici Pokreta “Odupri se 97000” razmotrili su sedmičnu aktivnost u okviru kreativno-medijskog i normativnog tima i aktivnosti na međunarodnoj afirmaciji građanskih protesta, saopšteno je iz Medijskog pula SDP-a, koja je bila domaćon sastanka predstavnika opozicije i pokreta "Odupri se 97000".
Objavljeno: 15. 04. 2019 - 19:44 Promjenite veličinu teksta: A A A

"Ponovo je izražena zahvalnost građanima koji na protestima brane osnovno pravo u civilizovanom svijetu, a to je da zakon bude isti za sve, a da građani slobodno biraju i budu birani u svojoj državi.  Država je građanska jer pripada njima a ne odnarođenoj grupi koja se stavila iznad naroda i države.  Konstatovano je da “Sporazum za budućnost” ostaje osnov za demokratski dogovor svih onih koji nijesu zarobljenici svoje prošlosti i koji žele pošteno raditi i živjeti  u Crnoj Gori", navodi se u saopštenju. 

sastanakopozicijesdp2

Komentari: 9

Stefo12

15. 04. 2019 - 22:25

Nisko si pao moj ranko kad budislav minic i dzemal sjede sa druge strane stola kao tebu jednaki
Liberal

15. 04. 2019 - 22:26

Mozemo li ovaj njihov sporazum da zovemo nekim prikladnijim imenom? Jer tu buducnost necemo gledat sigurno pa bi mozda bolje bilo da ga zovemo ,,toalet papir"
Kosta

16. 04. 2019 - 00:42

Sto je nesto Becici potisten na ovoj slici nema ga, ocito tesko podnosi sto nije na celu stola.
oliver14

16. 04. 2019 - 00:44

Znate sta su se dogovorili oni? Nista ja cu da vam kazem. Ovi sastanc8 su samo postali uobicajno okupljanje da se ispostuje da svako po jednom bude domacin i posle put koji mili moji.
Vitinka

16. 04. 2019 - 00:45

Opizicija je kapitulirala, podigli su bijelu zastavicu sa ovim sporazumom bez buducnosti.
Ranko I

16. 04. 2019 - 04:04

Najfascinantnija osoba medju njima je Ranko K.. Covjek iz skupstinske fotelje sa pozom Rodin-ovog "Mislioca" sa prstom na celu. 18 punih godina je razmisljao zajedno sa DPS-om. Bijase emotivni patriota sa rukom na srcu i znackom na reveru. ovaj isti list ga je nekoliko puta razapeo na kolac zbog patriotizma (prema CG). 18 godina mu je trebalo da shvati da su oni koje je okarakterisao kao neprijatelje drzave zapravo demokratski potencijal a oni sa kojima je gradio suverenu CG njeni neprijatelji Ranko K, kao Kafkin Jozef K. je jedne noci dozivio Metamorfozu. U svakom slucaju nakon punih 18 godina mu se razbistrilo u par dana. Mozda je bila u pitanju i izvjesna racunica.Jedna velika sila posla da rusi vlast,a imao je lijepu ponudu da odvuce dio suverenista na drugu stranu. Bilo mu je dozvoljeno da prica o NATO i Evropi sto god hoce pod uslovom da pomogne rusenje vlasti bas pred ulazak u NATO.Da je drugacije kome bi trebao? Njegov zadatak je bio da odvuce suvereniste na taj nacin
Ranko II

16. 04. 2019 - 04:05

Ranko predje u antidrzavu opoziciju ubjedjujuci nas da je upravo kontraintuitivno ta strana prodrzavna iako ne zele suverenu CG i da je bas ta strana proevropska iako ne zele niti NATO a ni EU. Kako? Ranko ne ulazi u detalje jer je suvise banalno za njega :) I sve bi zavrseno u njegovoj glavi i vec je sebe zamisljao ponovo u voljenoj fotelji kad puche skandal u oktobru 2016-te. Ranko nije znao na koju ce stranu, bi da se podruguje drzavnom udaru ali bas da se ne izuje pred zapadnim politicarima RANKO:Bjese ponudio i razgovore sa "uglednim parlamentarcima" prije izbora obasipajuci ih komplimentima,... i sve bjese zaludu, Uhvati ga panika pa je par mjeseci zundao okolo zboreci rijeci, rijeci bez pamet "ne smiju nam (izbori) propasti" (Djulici uveoci). Izmace zeljena fotelja. Bas kao u fudbalu ostade duboko u offsajdu. I sto ostade nego da ubjedjuje svoje smanjujuce biracko tijelo da je bas ovaj put u interesu Crne Gore, put rame uz rame sa oko 70% antidrzavnih i antievropskih stranaka.
Ranko III

16. 04. 2019 - 04:05

RANKO: I evo ga dan danas prkosno nista ne mjenjajuci,niti nakon debakla svoje stranke, nastavlja istim putem na isti nacin rame uz rame sa uglednim parlamentarcima , sve naravno u interesu jacanje drzave CG, njenog ugleda u svijetu , ulaska u EU , sa uticajem od svojih 5-6% u opoziciji. Nece vam nikad objasniti da li bi u eventualnoj novoj vlasti prevagnuo on cak i da zeli CG tim putem ili oko 70-80% ostalih koji zele potpuno suprotnu spoljnu politiku,nadajuci se da niko nece primjetit APSURD !
Omer (Nemanja) Zip

16. 04. 2019 - 04:11

Bosnjak Omer Šarkic, nekadasnji poslanik DF-a za Podgoricu se ne odvaja od cetnika iz DF-a, blago mu njegovim Bosnjacima
Novi komentar