Jednoglasna odluka Opštinskog odbora DPS-a

Opštinska izborna konferencija 23. juna na Cetinju

Demokratska partija socijalista Cetinje večeras je održala sjednice Izvršnog i Opštinskog odbora. Predsjednik Opštinskog odbora Jovan Martinović upoznao je članove Partije o Odlukama Glavnog odbora DPS CG o raspisivanju partijskih izbora u opštinskim organizacijama, odnosno Odboru Glavnog grada.
Objavljeno: 15. 04. 2019 - 21:07 Promjenite veličinu teksta: A A A

Na sjednicama je pružena puna podrška svim planiranim aktivnostima, a u susret predstojećoj Opštinskoj izbornoj konferenciji, odnosno VIII Kongresu Demokratske partije socijalista Crne Gore.

Članovi Opštinskog odbora jednoglasno su usvojili predlog da se Opštinska izborna konferencija na Cetinju održi 23.06.2019. godine. U narednom periodu održaće se sjednice svih mjesnih organizacija na kojima će se predlagati delegati za Izbornu konferenciju, kao i kandidati za novi sastav Opštinskog odbora.
"Planirane aktivnosti biće usmjerene na jačanju kadrovskog kapaciteta naše Partije i širenju baze sa mladim, inovativnim ljudima po čemu je naša Partija uvijek i bila prepoznata", saopšteno je Portalu Analitika iz cetinjskog odbora DPS-a.

Sjednicama su prisustvovali i koordinatori za Cetinje, članica Predsjedništva Daliborka Pejović i članica Izvršnog odbora DPS Crne Gore Tamara Vukašinović.
 

Komentari: 4

goran1978

15. 04. 2019 - 23:59

Cetinje je reklo svoje onda kada je podrzalo DPS da upravlja njihovim gradom, da se ne bi desio slucaj kao sa Kotorom, Budvom, HN dje opozicija urnisa te opstine.
Kosta

16. 04. 2019 - 00:00

Imate kadra da podmadite partiju jer mladi vjeruju vama i vasoj politici.
oliver14

16. 04. 2019 - 00:01

Sve sto ste rekli do sad ste i ostavarili, Cetinjani su uz vas i da dalje radite za dobro Ct i gradjana.
@oliver14

16. 04. 2019 - 10:06

Sve što su rekli sve su slagali, ali Cetinjani su i dalje uz njih. Pa im cijenite pamet. Fabrika čokolade, Macoc, Biznis centar, zapošljavanje maldih, ... U prošloj godini najveći odliv stanovništva - saldo - 246. Polako ali sigurnim korakom približavamo se Rijeci Crnojevića. A sve smišljeno, da se urtre život na Cetinju i da bukvalno bude samo grad muzej. najveći doprinos ovom "projektu" daju upravo Cetinjani. Srećno!
Novi komentar