Mateja Kežman čeka peto dijete?

Matejina supruga Tara Šumonja je u četvrtom mjesecu trudnoće i ovo će joj biti prvo dijete, dok on ima tri sina i ćerku, koji žive sa njegovim bivšima ženama.
Objavljeno: 16. 04. 2019 - 08:04 Promjenite veličinu teksta: A A A

Bivši fudbaler Mateja Kežman uskoro će dobiti još jednog naslednika. On peto dijete očekuje sa suprugom Tarom Šumonjom, sa kojom se nakon četiri godine zabavljanja vjenčao prošle godine na Adi Bojani. Vijest da će dobiti prinovu neizmerno je obradovala roditelje, a i njihove porodice.

– Tara je presrećna što će postati mama, a radosne vijesti odmah je podijelila s fudbalerom. Iako ima četvoro djece, Mateja se obradovao kada da mu je prvo. Dok nije prošlo prvo tromesečje Tarine trudnoće, osim roditeljima, nikom nisu željeli da pričaju da će dobiti dijete. Čim im je doktor potvrdio da je sve u redu i da trudnoća ide u pravom smeru, Mateja je prvo okupio djecu i saopštio im da će dobiti brata ili sestru. Tara je u četvrtom mesecu trudnoće i jako se raduje – kaže izvor blizak Kežmanu, i otkriva kako je izgledalo kada je srećne vijesti saopštio naslednicima:

Komentari: 1

GRADJANSKI

16. 04. 2019 - 20:48

Mali je Slovenac, a srbocetnicic!
Novi komentar