aprila predstaviti 17 izlagača iz zemlje i inostranstva , danas je  je svečano otvoren." /> aprila predstaviti 17 izlagača iz zemlje i inostranstva , danas je  je svečano otvoren." />

Sajam nautike otvoren u Budvi

Sajam nautike, na kome će se od 16 – 20 aprila predstaviti 17 izlagača iz zemlje i inostranstva , danas je  je svečano otvoren.
Objavljeno: 16. 04. 2019 - 12:30 Promjenite veličinu teksta: A A A

Izlagači će predstaviti plovila i ostali program, najpoznatijih svjetskih proizvođača. U kategoriji plovila,pod krovom Jadranskog sajma izloženi će biti noviproizvodi Bejlajnera (Bayliner), Smartlajnera (Smartliner), Si Reja (Sea Raz), Italboatsa, Ranijerija. Tu su i gumeni čamci Zodijaka, Merkjurija, Hajfilda (Highfield), Yamahe, Sila (Seal).

Neki od brendova će se prvi put naći u izlagačkom program Sajma nautike, kao što je poznati brend Atlantik Marin (Atlantic Marine)” .

Posjetioci, nautičari i ljubitelji nautike i sportova na vodi, moći će da se upoznaju sa izuzetno bogatom ponudom vanbrodskih motora, džetskija, kao i kajaka, kanua i opreme za sportove na vodi.

sajam-nautike-3

Direktor Sajma rajko Bujković istakao da će  i na ovogodišnjoj manifestaciji dominirati zastupnici najpoznatijih svjetskih brendova u ovoj oblasti, a pored pomenutih tu su i proizvodi Honde, Suyukija, Jamahe, Selve , Tohacua.

“Raduje i interes inostranih renomiranih proizvođača da se direktno predstave narastajućem crnogorskom tržištu. U ovom kontekstu, pomenuo bih značajno učešće austrijske firme Đžetflout “Jetfloat International”, koja će predstaviti proizvod za koji postoji velika tražnja u regionu, a to su plutajući pontoni”, kazao je Bujković.

sajam-nautike2

On je izrazio očekivanje  da aktuelni sajam posjete svi zainteresovani kupci nautičke opreme i plovila, ali i oni koji žele uzbudljivi susret sa tehnologijama i materijalima koji doživljavaju brz razvoj.

 

 

Komentari: 0

Novi komentar