Milionski vrijedna investicija

Predstavljen projekat kompleksa Zain Park koji će se graditi u Zagoriču (VIDEO)

Kompanija Zain Proprety Development predstavila je danas u Podgorici svoju prvu crnogorsku investiciju - rezidencijalni kompleks Zain Park, koji će se graditi u naselju Zagorič. Vodeći računa o odnosu prema zajednici, na projektu će biti angažovani najvećim dijelom ljudi i kompanije iz Crne Gore. 
Objavljeno: 16. 04. 2019 - 16:30 Promjenite veličinu teksta: A A A

Investitor planira da ponudi konkurentne cijene za kupovinu nekretnina u okviru Zain Parka, u skladu sa svojim poslovnim konceptom tzv. "pristupačnog luksuza". Osim prednosti same lokacije i blizine centra grada, budućim stanarima Zain Parka na raspolaganju će biti i dodatne povoljnosti u vidu čuvara, zasebnih ulaza u stanove, privatnog dvorišta, privatnog parkinga, naprednog sistema održavanja itd.

Kompaniju Zain property development je predstavio generalni direktor Musa Al Raizi, koji je ovom prilikom i kazao:

“Ukupna vrijednost investicije Zain Park projekta iznosi 6.1 miliona eura, a procjenjujemo da će izgradnja naselja trajati 18 do 20 mjeseci.

 

1604zainparkpredstavljanje

 

Zain Property Development je osnovana 2008. godine u Omanu, i od tada je realizovala niz projekata u oblasti izgradnje i prodaje nekretnina, među kojima se, kao najveći, izdvaja Dar Al Zain u Muskatu, projekat koji se odvijao u fazama. Krajem prošle godine završena je izgradnja svih planiranih vila, a sve nekretnine su prodate. Od osnivanja, pa do danas, ukupna vrijednost svih real-estate projekata koje je Zain Property Developments realizovao, iznosi oko 126 miliona eura”.

Projekat Zain Park je predstavio Miloš Laković iz Studija Synthesis iz Podgorice, koji je za idejno rješenje ovog humanog  koncepta stanovanja zasluženo dobio nagradu na 27. Međunarodnom salonu urbanizma kategoriji Urbanistički projekti i realizacije koji se održao u Srbiji.

 

1604zainpark2

 

“Zain Park se nalazi na preko 5000m2 i predviđa izgradnju četiri stambena bloka sa ukupno 50 raspoloživih rezidencijalnih jedinica. Projektovane stambene jedinice se po svojoj strukturi i veličini razvrstavaju na tzv. Vile na tri nivoa, Vile na dva nivoa, Penthaus stanove i Garsonjere.

Stambeni blokovi su raspoređeni po obodu naselja, dok je njegov centralni dio predviđen za zelenu površinu i sadržaje koji omogućavaju različite aktivnosti na otvorenom. Na taj način se, prilikom projektovanja, vodilo računa i o cjelokupnom izgledu kompleksa i njegovom uticaju na urbani kontekst “, kazao je Miloš Laković.

 

1604zainpark3

Tokom događaja, izvršna direktorka kompanije Novi Volvox i generalni direktor Musa AL Raizi su potpisali i ugovor o početku izgradnje ovog kompleksa. 

Svi prisutni su mogli da kroz virtuelnu turu uz VR sistem na najbolji način dožive buduće mogućnosti stanovanja u naselju Zain Park.

 

 

Komentari: 3

pgovac

16. 04. 2019 - 23:15

ovo je fenomenalno !!!
Slavica

16. 04. 2019 - 23:50

Jeste dobro, a zasto otjeraste ruske investitore koji su planirali da prave turisticki kompleks u Danilovgradu. Zasto bivsi gradinacelnik Djuranovic ne odgovara za takve promasaje.
Nickson

31. 05. 2019 - 16:34

Odmah kupujem tri apartmana!
Novi komentar