U garažnom prostoru šoping mola Delta City

Otvoren “Auto Moto Show – Podgorica 2019”

Zamjenik gradonačelnika  Časlav Vešović danas je svečano otvorio sajam automobila, motocikala i opreme – “Auto Moto Show – Podgorica 2019”.
Objavljeno: 17. 04. 2019 - 13:41 Promjenite veličinu teksta: A A A

Tom prilikom Vešović je istakao da se partnerstvo i pokroviteljstvo Glavnog grada u ovoj manifestaciji pokazalo opravdanim.

“Pored činjenice da smo danas uspjeli da okupimo veliki broj privrednih subjekata iz Podgorice i Crne Gore koji imaju ozbiljne promete i na ozbiljan način doprinose povećanju privredne aktivnosti, ono što nas je posebno motivisalo da budemo dio ove manifestacije jeste društveno odgovoran odnos organizatora, od čega bih izdvojio tzv. sporu trku u kojoj pobjeđuje takmičar koji na cilj stigne posljednji, što na poseban način promoviše bezbjednost u saobraćaju, koja je za nas u upravi Glavnog grada jako važna”, saopštio je zamjenik gradonačelnika.

Vešović je istakao da su organizatori “Auto Moto Show – Podgorica” uspjeli su da održe sajam ovoliko godina, kao i da je on je postao već tradicionalna manifestacija, čiji kvalitet raste iz godine u godinu.

 

sajam2

 

“Podgorica je grad koji se permanentno razvija i demografski i strukturno i već sad ima potrebu za sadržajima i prostorima u kojima bi se manifestacije ovoga tipa mogle organizovati na jednostavniji način, a sljedstveno tome, vjerovatno i sa boljim efektima“, kazao je Vešović.

U Podgorici, dodao je on, sada već imamo nekoliko tradicionalnih sajmova.

„Imamo i inicijtive za brojne druge i sve to skupa nameće zadatak gradskoj upravi da stvori planske i druge pretpostavke da Podgorica dobije jedan adekvatan sajamski centar. Mi imao već konkretne i keredibilne incijative potencijalnih investitora za izgradnju sajamskog centra kroz model privatno-javnog partnerstva i, na taj način, daćemo konkretan doprinos da naš grad postane sajmsko-kongresni centar”, zaključio je Vešović.

Sajam automobila, motocikala i opreme – “Auto Moto Show – Podgorica 2019” će u garažnom prostoru šoping mola Delta City za posjetioce biti otvoren do 20. aprila,  od 11 do 21 sat.

Komentari: 0

Novi komentar